Pimasz úr átcuccol (tévéműsor) Gergely Róbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folytatódik a Pimaszúr átcuccol. Ezúttal Gergely Róberthez látogatnak el Papp Gergőék. 

A magánéletébe is bepillantást engedett Papp Gergőnek és egyszemélyes stábjának Gergely Róbert és felesége, Timi. A pár örömmel mesélt érdi otthonukról is.

"Szerintem mikor Magyarországon abban a cipőben jártak, és még járnak is sokan, hogy ezzel a svájci hitellel szembesültünk, hogy ez hogy lesz... Most éjjel-nappal azért fogunk dolgozni, hogy egy bankot próbáljunk eltartani? Leültem és átgondoltam, hogy ez meddig fog még tartani, hogy fizetek-fizetek és sosincs vége. Akkor leültettem a szűk családom, Timit, a fiamat és elmondtam, hogy baj van. Apa vállalt valamit, az élet pedig úgy hozta, hogy borzasztóan nehéz ebből kikecmeregni. Azt ahol élünk és ami miatt felvettem azt a hitelt, szeretném megszüntetni. A problémát megoldottuk, van egy házunk, veteményesünk, csendünk van" – mesélt a történtekről Gergely Róbert, aki úgy érzi jó döntést hozott akkor, hogy a „vidéki" életet választotta. Nézz be otthonukba:

Így néz ki Majka és Dundika új családi háza: videóhttp://www.life.hu/otthon/20170924-igy-nez-ki-majka-es-dundika-uj-csaladi-haza.htmlMiközben Majka és a srácok Dundikára hoznak frászt, addig a zenész követői szépen "végigjárhatják" a családdal az új otthonukat. Otthon--Megmutatta pazar birtokát Oszter Sándorhttp://www.life.hu/otthon/20170812-megmutatta-diosjenoi-pazar-birtokat-oszter-sandor.htmlOszter Sándor ritkán enged kamerát diósjenői birtoka környékére, most viszont személyesen vezette körbe a TV2 stábját. Otthon--Elárverezték Terry Black lakásáthttp://www.life.hu/otthon/20170408-elarvereztek-terry-black-lakasat-de-benne-lakik.htmlA budapesti, 125 négyzetméteres lakást állítólag azért árverezték el, mert az előadóművész 152 ezer forintnyi közös költséggel tartozott a társasháznak. Otthon--Détár Enikő és kedvese közös otthont építhttp://www.life.hu/otthon/20170319-detar-eniko-es-kedvese-peter-kozos-otthont-epit.htmlEgy színházi szerepe apropóján mesélt kapcsolatáról Détár Enikő. Otthon--Milliókat költ új otthonára Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/otthon/20170304-milliokat-kolt-uj-otthonara-bereczki-zoltan-szinesz.htmlÉpítkezésbe fogott Bereczki Zoltán. A színész maga álmodta meg új otthonát, és azt is elmondta, melyik helyiség kapja majd a főszerepet. Otthon--Erotikus műkincseket gyűjt Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/otthon/20170528-erotikus-mukincseket-gyujt-friderikusz-sandor-otthonaban.htmlSok milliót hajlandó fizetni egy-egy erotikus műalkotásért Friderikusz Sándor. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.