Tóth Gabi és Tóth Vera összeköltöztek: ők meg tudják érteni egymást

Forrás: Instagram/tothgabi -
Tóth Gabi összeköltözés Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon szoros a kapcsolat Tóth Gabi és Tóth Vera között, szerintük csak ők képesek teljesen megérteni egymást. Ezért döntöttek úgy, hogy az életüket ezután együtt élik: egymás mellé költöztek.

Tóth Gabi és Tóth Vera mindig kiálltak egymás mellett, sokszor védték meg a másikat az iskolai cikizésektől, amikből volt bőven, de ők mindig számíthattak egymásra, és ez a mai napig így van. „

Szerencsés vagyok, hogy van egy nővérem,

Tóth Gabi és Tóth Vera újra együtt laknak Forrás: Instagram/tothgabi

Az iskolában pedig nagyon féltem az iskolatársaimtól:

BorsnakNyilván a nővéremet kellett sokszor megvédenem, mert őt nagyon sokszor bántották. Főleg verbálisan. De mindig kiálltam mellette. Verekedésig szerencsére sosem fajult ez a történet. Vera elé álltam, leordítottam a fejüket, és megmondtam nekik: Ti vagytok a cikik!

Tóth Vera nemrég mutatott is egy részletet új otthonából: fotó!


Tóth Vera új otthonba költözött, és már meg is mutatott egy részletet a rajongóinak a lakásból az Instagram-oldalán. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Egy kommentelő zaklatja Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/sztarok/20171003-egy-kommentelo-zaklatja-liptai-claudiat-de-nem-foglalkozik-vele.htmlEgyik kommentelőjéről mesélt a Sztárban sztár zsűritagja, Liptai Claudia, mindenki nagy derültségére. TV + SztárokOrigoGáspár Győző fellépéseit lemondták, öngyilkos akart lennihttp://www.life.hu/sztarok/20171003-gaspar-gyozo-fellepeseit-lemondtak-ongyilkos-akart-lenni-szegyelli-magat.htmlAmióta elkezdődött a NAV-botrány, nem találja a helyét Győzike. Állítja, lemondták a fellépéseit, ő pedig szégyelli, hogy Bea lett a családfenntartó. Olyannyira, hogy nemrégiben begyógyszerzve ült autóba, és arra is gondolt, eldobja magától az életét. TV + Sztárok--Dzsudzsák Balázs egy gyönyörű szőke nővel szelfizett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171002-dzsudzsak-balazs-egy-gyonyoru-szoke-novel-szelfizett-foto.htmlDzsudzsák Balázs jó ideje a dúsgazdag szingli pasik táborát erősíti, ám úgy tűnik, ennek a korszaknak most vége: egy gyönyörű szőke orosz modellel mutatkozott.TV + Sztárok--Tóth Vera így nézett ki 12 évvel ezelőtt: fotó!http://www.life.hu/sztarok/20171002-toth-vera-igy-nezett-ki-12-evvel-ezelott.htmlTóth Vera tényleg teljesen átalakult, főleg, ha nemcsak az utóbbi hónapokat nézzük. Több mint 10 évvel ezelőtt ő kísérte el testvérét a Megasztár válogatójára, az az igazán elképesztő, hogy azóta mennyit változott! TV + SztárokOrigoÁcs Beatrix megszelídít akár egy traktort is: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171002-acs-beatrix-egy-traktoron-pozol.htmlElképesztő fotót osztott meg a közösségi oldalán Ács Beatrix: egy piros traktoron pózol. TV + SztárokOrigoCsaládi titok: lebukott Győrfi Pál: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171002-gyorfi-pal-kisfia-ordog-nora-musoraban-buktatta-le-apukajat.htmlGyőrfi Pál gyermekével vett részt Ördög Nóra műsorában, ahol a kisfiú érdekes titkot árult el édesapjáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.