Szabó Zsófi nem tudja, hova viheti a kórházból kisfiát

terhesség Szabó Zsófi költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi és férje, Zsolt decemberre várják első közös gyermeküket. A szülés előtt azonban még egy hatalmas feladat vár rájuk.

Zsófi a terhesség minden percét élvezi, tökéletesen egészségesnek érzi magát. Egy kilót sem szedett fel, alig látszik rajta, hogy már a nyolcadik hónapba lépett. Egy valami miatt azonban igencsak aggódik a kismama: új otthonukat építik, de úgy néz ki, a kivitelező csúszni fog az építkezés befejezésével. Zsófiék azon izgulnak, be tudnak-e költözni, mire a kicsi megérkezik.

Szabó Zsófin alig látszik a terhesség Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala


"Javában zajlik az építkezés, mindig azt hisszük, hogy csak egy-két hét van hátra, de aztán egyre tolódik a befejezés. Most már elkezdtem izgulni, mert a testvérem és én is három héttel korábban születtünk a vártnál, tehát november végétől karácsonyig bármikor érkezhet a baba"
- mesélte a műsorvezető a Story magazinnak.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.