Weisz Fanni otthon konyha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Renegeteg fotót láthatunk Weisz Fanniról, de azt ritkán mutatja meg, hogy milyen környezetben is tölti a napjait. EZúttal bepillantást engedett a lakásába.

Weisz Fanni szereti elkápráztatni a rajongóit szebbnél szebb képekkel, főleg magáról, de a modell ezúttal azt is megmutatta, hol tölti a mindennapjait. Lakását ugyanis eddig féltve őrizte, ám most egy kis részletet mutatott az otthonából. Fanni ugyanis sütögetést tartott, így pedig a konyhájába is bepillantást nyerhettek a rajongói.

Weisz Fanni otthona nagyon szép Forrás: Weisz Fanni

Fanni épp muffint készített, erről osztott meg két képet is Instagram-oldalán: a fotókon látható, hogy a konyhában modern stílus uralkodik, magas fényű fehér bútor és a szürke árnyalatai uralják. Még Fanni sem tudta elterelni a rajongók figyelmét teljesen az otthonáról, hiába volt rajta a képen, a rajongók így is észrevették, hogy milyen szép a konyha.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.