A világ legdrágább lakosztálya - Közel 10 évnyi fizetés egy éjszakáért

hotel legdrágább Svájc Hotel President Wilson Genf lakosztály szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt gondolod, hogy jártál már luxusszállodában? Ne hidd! Hogy mi a fényűzés, azt most itt tudhatod meg! Buja és őrült élményre invitálunk, melyért csupán 80 000 dollárt kell fizetned éjszakánként.

A Hotel President Wilson Genfben, Svájcban található. Legdrágább lakosztályába, a legfelső emeletre magánlifttel lehet eljutni.

A Hotel President Wilson Genfben, Svájcban található, melynek legdrágább lakosztályába, a legfelső emeletre magán lifttel lehet csak eljutni Forrás: hotelpresidentwilson.com

A Royal Penthouse Suite, az 1680 négyzetméteres életterével, 12 hálószobájával, 12 márvány fürdőszobájával, privát fitnesztermével, óriási teraszával, beltéri jakuzzijával egy hatalmas exkluzív lakásra hasonlít.

Európa legdrágább háza

Milyen otthon érhet félmilliárd eurót? Arannyal van borítva netán? Nos, nem állunk messze a valóságtól. A Villa Les Cèdres egy 187 éves kastély, amely Nizzától csupán pár kilométerre fekszik, és Dél-Franciaország egyik ékköve. Igen, ez a lenyűgöző ingatlan bizony Európa legdrágább háza.

Ebben a szállodai lakosztályban minden a luxusról szól. Steinway zongora, Brunswick biliárdasztal, Hermès piperecikkek, régiségek, ritka könyvek, valamint aranyozott bútorok.

Ebben a szállodai lakosztályban minden a luxusról szól Forrás: hotelpresidentwilson.com

Így már nem is tűnik olyan soknak az a 21 millió forint/ éj, vagy mégis?

Nem okozunk meglepetést, ha eláruljuk, hogy a foglalások mögött leginkább hírességek, államfők és arisztokraták állnak.

Nézd meg, miért kell egy kisebb vagyont fizetni:

/1711/A_vil2017112134250
Rémisztő szellemvárosok és elhagyott épületek – 2. rész (18+)http://www.life.hu/otthon/20171030-remiszto-szellemvarosok-es-elhagyott-epuletek-2-resz-japan-egyesult-allamok.htmlKevesen vagyunk, akiket nem tölt el némi rémülettel egy éjszakai séta gondolata elhagyott vidámparkokban, netán egy egykoron több ezer embernek otthont adó szigeten. A hátborzongató háttértörténetek pedig csak pluszban fokozzák a félelmet. Korábban már írtunk félelmetes helyekről, de halloween napjára tartogattuk az igazán rémisztő helyeket. Otthon--Séta az elhagyott Ellinikon nemzetközi repülőtéren: fotókhttp://www.life.hu/otthon/20171027-seta-az-elhagyott-atheni-nemzetkozi-repuloteren-gorogorszag-athen.htmlAz Ellinikon nemzetközi repülőtér 1938-tól 2001-ig működött, Athéntól 7 km-re. Szerepét az Elefthériosz Venizélosz nemzetközi repülőtér vette át. A bezárása óta egyes részeit a 2004-es nyári olimpián - kenu/ kajak-szlalom, hoki, baseball és softball - használták, de azóta évről évre egyre romosabb. Otthon--400 ezer forintból épített saját házat magának a középiskolás fiúhttp://www.life.hu/otthon/20171021-400-ezer-forintbol-epitett-sajat-hazat-maganak-az-amerikai-kozepiskolas-fiu.htmlNem sok 13 éves fiatalnak az álma, egy saját, két kezével felépített ház. Luke Thill tehát a kivétel, aki sok mindent tett ezért a szülei kertjében lévő, kétszintes házért. Az összesen 5 négyzetméteres ingatlanról kívülről nehéz elhinni, hogy élhető, de az. Otthon--A világ legszokatlanabb városai - Döbbenetes, hogy hol élnek emberekhttp://www.life.hu/otthon/20171015-a-vilag-legkulonlegesebb-varosai-amerika-kina-europa-marokko.htmlMinden város egyedülálló, mindben lehet találni valami igazán csak rá jellemzőt. Ám vannak, melyek mindnél különlegesebbek, annyira, hogy nehéz elhinni, valóban léteznek. A franciaországi kísértetvárosról korábban már írtunk, most azonban más szempontok alapján válogattunk; ezeken a településeken valóban élnek emberek. Otthon--Modern élet – Pazar luxusházak: fotókhttp://www.life.hu/otthon/20171009-modern-luxushazak-epiteszet-a-vilagbol.htmlA modern házakról a letisztultság, a környezettudatosság, az egyedülálló építészeti megoldások jutnak az eszünkbe. Abszolút joggal. Lejárt a cicomás villák ideje, és eljött a minden ízében hatékony luxusé. Otthon--Álomotthonok - Isabelle d’Ornano grófnő eklektikus párizsi lakásahttp://www.life.hu/otthon/20170924-alomotthonok-isabelle-d-ornano-grofno-eklektikus-parizsi-lakasa-enterior-design.htmlA Quai d'Orsay-n, azaz a Szajna bal partján lévő nívós rakparton található az a csodálatos épület, melyben ezer és ezer dolog talál egymásra, annak ellenére, hogy különböző korokból származnak. Egy modern grófnő lakása, valóban igazi álomotthon. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.