Ilyen lesz Szabó Zsófiék kisfiának szobája: fotó!

fotó gyerekszoba színésznő Szabó Zsófi babavárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres színésznő megmutatta, hogy áll jelenleg a gyerekszoba berendezése. Mire a kicsi megérkezik, minden a helyére kerül. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Szabó Zsófi áldott állapotban van, sőt, hamarosan már meg is érkezik a kisbabájuk. A szexi műsorvezető sok fotót mutatott már a rajongóinak: láthattuk a gömbölyödő pocakját, és azt is, hogy kismamaként is milyen jó formában van.

Most azonban egy különleges fotó került fel a sztár oldalára, először mutatták meg a születendő kisgyermek szobáját. Zsófi lelkesen mesélte azt is, hogy Zsolti milyen boldogan rakta össze az első babakocsit, illetve azt is láthatjuk, ahogy gyűlnek a bútorok és a kiegészítők a házasok otthonában.

Esténk ❤️ @kiskiszsolt összerakta a fia első kocsiját #aligvárta @mamasandpapashungary #mamasandpapas

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

A követők több, mint 8000 kedveléssel jutalmazták a cuki családi pillanatképet, és nem győznek csupa szépet és jót kívánni a leendő szülőknek.

Így tudta meg Szabó Zsófi, hogy anya lesz: Videó!

Zsófi zárkózott természetnek tartja magát, aki nem szívesen avatja be élete legintimebb pillanataiba a környezetét. Éppen ezért arra a kérdésre sem válaszolt, hogy mióta próbálkoznak a gyermekáldással, de azt elmesélte, hogyan derült ki az örömhír: videó!

Laknál olyan házban, ahol minden legóból van? - Most ingyen kipróbálhatod!http://www.life.hu/otthon/20171107-laknal-lego-hazban-nyeremenyjatek-daniai-lego-house.htmlA legó megunhatatlan, időtálló és korosztálytól függetlenül mindenki imádja. Ki ne szeretne hát nyerni egy éjszakát a legújabb Lego House-ba? A dániai Billundban található csodálatos ház, már kívülről is lenyűgöző, hát még a belső terei. Elég, ha szabadjára engeded a fantáziádat, és máris a tiéd lehet egy ingyen éjszaka 4 fő részére. Otthon--Egy budapesti apró garzon átalakulása, a lakberendező szemévelhttp://www.life.hu/otthon/20171106-egy-budapesti-apro-garzon-lakas-atalakulasa-a-lakberendezo-szabo-ildiko.htmlSokszor mutatunk be gyönyörű hazai otthonokat, melyek érdekes tervezői háttérrel rendelkeznek. Ám, nem csupán hatalmas házakat, de kisebb lakásokat is szeretnek az emberek megújítani, melyekkel nem feltétlenül kell például belsőépítészhez fordulni. Most Szabó Ildikó lakberendező mutatja be egy érdekes kis budapesti garzon csodálatos átalakulását, valamint mesél nekünk munkájáról is. Otthon--Álomotthonok – Egy befejezetlen szentendrei családi ház összhangjahttp://www.life.hu/otthon/20171106-alomotthonok-egy-szentendrei-csaladi-haz-pallaghy-kata-belsoepitesz.htmlLehetséges egy még befejezetlen családi ház belső tereit úgy kialakítani, hogy élhető és otthonos végeredményt kapjunk? Az Álomotthonok sorozatunk mostani részében erre kapunk választ. OtthonOrigoCzippán Anett élő adásban vezette körbe a nézőket otthonában: videóhttp://www.life.hu/otthon/20171107-czippan-anett-elo-adasban-vezette-korbe-a-nezoket-otthonaban.htmlCzippán Anett elköszönt a nézőktől és a kollégáitól, persze nem végleg, de most egy jó darabig a gyerekei lesznek a középpontban. Nemsokára ugyanis megszületik a második kisfia, a műsorvezető pedig megmutatta, hová is érkezik majd meg a baba. OtthonFotó: Szabó Gábor - OrigoIntergalaktikus űrállomás áll a New Hampshire-i erdőben - Nyári tábor máskénthttp://www.life.hu/otthon/20171102-intergalaktikus-urallomas-a-new-hampshire-i-erdoben-nyari-tabor-maskent-fiatalok.htmlTe milyen emlékeket őrzöl a gyerekkori táborokról? Számháború, strandolás, tábortűz, esetleg egy ifjúkori plátói szerelem? Nos, a New Hampshire-i erdő egész más emlékeket fog őrizni, miután a táborozók hazautaztak. OtthonOrigoTina megmutatta a gyönyörű, új otthonukat: videó! http://www.life.hu/otthon/20171030-ebben-a-hazban-el-emilio-es-a-csaladja.htmlEgy álom vált valóra, mikor megépült Emilióék családi háza. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.