karácsonyi ajándék otthon lakberendezés ötletek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor egy szerettünknek ajándékot veszünk, szeretnénk minél inkább rá jellemző, véletlenül sem felesleges dolgot választani a számára. Az otthon szerelmeseinek ajánlunk most különleges lakberendezési termékeket, melyekkel egész biztos nagy sikert arathatsz.

Zivatar a szobában - Interaktív felhő lámpa

Ez a lámpa, nem csupán fényeivel idézi meg a viharos égboltot, de hangokat is hallat. Richard Clarkson álmodta meg az egyedi zivatarfelhőt, mely akár kedvenc zenéidet is lejátssza. Nézd meg, mit us tud a Cloud-lámpa.

Apró kis semmiségek

Mindenki imádja azokat a már-már feleslegesnek tűnő dolgokat, amik remekül illeszkednek az otthonuk dizájnjába. Mit kezdhetne például az ajándékozott egy ezüstözött súrolókefével? Semmit! De pont ez adja a pikantériáját! Légy kreatív, és válassz valamit, aminek egyébként lenne funkciója, de teljességgel kihasználhatatlan.

1. Mini medúzaakvárium-lámpa - Dilibox 6975 Ft, 2. Ezüsttel plattírozott kefe 2 db - Vivre 12 720 Ft, 3. Antikolt függő gyertyatartó - Rusztikum 3900 Ft, 4. Váza - My Home 14 100 Ft, 5. Pohár és palack szett - The Show Room 48 500 Ft, 6. Üveg ékszerdoboz - MindenkiÁruháza 6490 Ft, 7. Fürdőszobai szett - TrendItaly (ár nem ismert), 8. Dekorációs tál - Mömax 12 990 Ft, 9. Ananász formájú tároló - IDdesign 17 000 Ft Forrás: Life.hu

A különlegesség bűvöletében

Ide tartoznak azok a dolgok, melyek abszolút működnek, mint használati tárgy, mégis van bennük – anyagukban, formájukban – valamiféle exkluzivitás. Azzal, hogy eltér a megszokottól, új dimenziót nyit az ajándékozott életébe, a lakberendezésről való gondolkodásába.

Egy növény mindig jól jön

Annyira szép és érdekes szobanövények léteznek, melyek ajándéknak is kitűnőek. Nem hiszed? Nézd csak meg ezeket a szinte lehetetlen formájú és nevű növényeket. Épp olyanok, mint egy élő és lélegző szobor.

Crassula umbrella és Trachyandra (fent), Haworthia cooperi és gömbmoha (lent) Forrás: amazon.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.