Megmutatta csodás álomotthonát Galambos Lajos: fotó!

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Galambos Lajos birtok otthon kertes ház családi ház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos és a családja új életet kezdett egy frissen elkészült családi házban, mert az emlékeik miatt nem maradhattak a korábbi családi fészekben. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Lagzi Lajcsit áramlopással vádolják, melynek következtében az egész családnak komoly megpróbáltatásokat kellett kiállnia. Többek között azt is, ahogyan a hatóságok mindenféle előzmény nélkül betörtek a családhoz, és váratlan házkutatást tartottak:

"Ez egy nyugodt, csendes hely. Olyannyira, hogy az itt élő emberek még a kerítést is tisztelik, eszébe sem jutna senkinek felmászni a másikéra. Két évvel ezelőtt a rendőrök megtették. Azon keresztül ugráltak be az udvarunkra" (...) Sosem fogom elfelejteni, hogy szegény feleségem ijedten rázott fel hajnali hatkor: Apa, valakik bemásztak a kapun" - kezdte a történetet Lajcsi.

Megmutatta csodás álomotthonát Galambos Lajos Forrás: Story Magazin

A mulatós zenész imádta a birtokukat, mindig büszke volt rá, és mivel a gyermekei is itt születtek, ezért abban reménykedett, hogy a feleségel már itt is öregedhetnek meg. De az élet közbe szólt:

"Mostmár azt mondom: nem biztos, hogy itt, talán Budapesten. Mert az otthonunk elvesztette a báját, érintetlenségét, intimitását, amikor a készenléti rendőrök házkutatást tartva mindent felforgattak benne. Csizmával sározták be a hófehér szőnyegeket, a feleségem és a kislányom fehérneműs fiókjait pedig kiborogatták."

Éppen ezért a család egy új otthont alakított ki magának, egy másik helyen, ahová már nem kell magukkal vinniük a múlt rossz emlékeit, és így talán lassacskán maguk mögött hagyhatják a traumákat is. Lajos nagyon bizakodó a jövővel kapcsolatban, és hisz abban, hogy itt is meglesz mindenük - írta meg a Story.

Kulcsár Edina megmutatta otthonát: videó!

Kulcsár Edina beengedte a Life.hu kameráját otthonába, és megmutatta, hogyan élnek párjával, Csutival: videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.