Egy szoba, mely a háziasszonyok menedéke lehet

Fotó: Phillip Ennis -
búvóhely szoba menedék lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fárasztó nap után, minden nő szeretne egy nyugodt, ám mégis kellő inspirációt nyújtó szobában pihenni. De milyen is egy ilyen, kifejezetten nők számára tervezett helyiség? Talán rózsaszínben pompázik ugró unikornisokkal? Még véletlenül sem. Nézd meg!

Phillip Thomas belsőépítészt, a mindig keményen dolgozó édesanyja ihlette, számára tervezte ezt a „női menedéket", a Kips Bay Decorator Show House keretén belül.

Fotó: Phillip Ennis

Az ünnepelt belsőépítészek minden évben átalakítják a Kips Bay Boys & Girls Club nevű manhattani luxusotthont egy elegáns, művészeti és technológiai újításokat bemutató kiállító teremmé. Az egész még 1973-ban kezdődött. Az azóta eltelt évtizedek alatt ez a projekt több ezer tervező és rajongó számára figyelemre méltó, belsőépítészeti eseménnyé vált.

Célja egy olyan környezet megteremtése volt, amely egyszerre több funkcióval bír. A merész zöld íróasztal, egyfajta irodai környezetként támogatja a kreativitást.

Fotó: Phillip Ennis

A szeszélyes stílusú fotelek remek teret biztosítanak egy jóízű beszélgetéshez, a kanapé pedig egy könyv társaságának élvezetéhez.

Fotó: Phillip Ennis

A bútorok egyenként is lenyűgözőek, de a legkevésbé hagyományos megoldást a falon találjuk. Az utcán használt sprékkel dolgozott egy graffitiművész. Ezzel erőteljes és modern hatást ért el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.