Nyugtató forróság lesz 2018-ban – Megérkezett a lakásdekorációs előrejelzés

lakásdekoráció otthon belsőépítészet előrejelzés lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak a színek és formák között találunk újdonságokat. A jövő évi trendek közül néhány jelenleg is „forgalomban" van - a tervezők szeretik megszellőztetni őket. Így a felsoroltak közül párral már találkozhattál, de lesznek kifejezetten meglepő elemek is.

1.Levendula szín

Megjelenik majd ágyneműtől a falig mindenen. A gyermeki rózsaszínt és a drámai lilát váltja, ez az érzéki, mégis légies árnyalat.

Forrás: Shutterstock

2.Kőrözés

A minták ideje nincs leáldozóban, de a geometriai formák közül a kör fog hódítani jövőre. Lényegében huzatokon is megjelenhet, de lakberendezési tárgyakat is előszeretettel fognak lekerekíteni.

Forrás: Shutterstock

3.Rezesedés

Az ezüstös hatás és a rozsdamentes acél kissé háttérbe fog szorulni, helyét pedig a sárgaréz veszi át. Ez éppúgy megjelenhet a fürdőszobában, konyhában – például csaptelepek anyagaként -, mint az egyéb kiegészítőkben.

Forrás: Shutterstock

4.Természetes elemek

A fa, a kövek, a mészkő új életre kel a belsőépítészetben. Jövőre ne lepődj meg, ha a terveződ burkolatként a közelben lévő kövekre gondol majd.

Forrás: Shutterstock

5.Ásványok

Azok közül is az agate, mely forma- és színvilágát tekintve egyaránt lenyűgöző. De nem ám asztaldíszként fog megjelenni 2018-ban. Tapéta formájában kezdi majd meg hódító útját, mely inkább egy hatalmas poszterre fog emlékeztetni.

Forrás: Life.hu

6.A színpadon az erőteljes színek

A mostani hűvös és pasztell árnyalatokkal szemben, jövőre érkeznek az erős sárgák, pirosak, korallok. Tehát a következő évben ne is várj semleges hatást a lakberendeződtől.

Forrás: Shutterstock

7.Kék bársony

Nem, nem a Lynch filmek fognak különböző módokon megjelenni a lakásban – bár sokan egész biztosan beneveznének pár ilyen darabra. A bársony anyagként tér vissza a kárpitokban.

Forrás: Shutterstock

8.Nagy virágok

Az apró, távolról elvesző virágos réteknek harangoztak. A nagyobb, hangsúlyos virágmintáké a terep jövőre.

Forrás: Press Loft
Meseszép karácsonyi dekoráció - Ragasztópisztoly és csillámporhttp://www.life.hu/otthon/20171201-meseszep-karacsonyi-dekoracio-disz-ragasztopisztoly-es-csillampor.htmlA ragasztópisztollyal nem csupán két dolog szoros barátságát tudod elérni. Bizony csodás karácsonyi dekorációt is készíthetsz vele – még az adventi koszorúról sem maradtál le. Egy szett megvétele nem kerül sokba, főként ha azt vesszük, hogy mennyi mindenre használhatod, mennyi csodaszép dolgot tudsz a segítségével alkotni. OtthonOrigoEgy szoba, mely a háziasszonyok menedéke lehethttp://www.life.hu/otthon/20171130-egy-szoba-mely-a-haziasszonyok-menedeke-lakberendezes.htmlEgy fárasztó nap után, minden nő szeretne egy nyugodt, ám mégis kellő inspirációt nyújtó szobában pihenni. De milyen is egy ilyen, kifejezetten nők számára tervezett helyiség? Talán rózsaszínben pompázik ugró unikornisokkal? Még véletlenül sem. Nézd meg! OtthonOrigoÁlomotthonok – Egy hazai penthouse, mely maga a tömény luxus a város feletthttp://www.life.hu/otthon/20171127-alomotthonok-egy-hazai-penthouse-luxus-a-varos-felett.htmlA penthouse-ról a fényűzés, a mérhetetlen pazarlás és bizonyos esetekben az ízléstelenségig giccses belső juthat először eszünkbe. De nem ennél a magyar álomotthonnál, melyet a neves belsőépítész, Ring Miklós álmodott meg és mutat be a Life.hu olvasóinak. Ő csak úgy jellemzi, mint a modern értelmiség fellegvárát. Nézzük meg, miért! OtthonOrigoHongkongban koporsókabinokban élnek, mert nincs elég beépíthető területhttp://www.life.hu/otthon/20171123-hong-kong-ban-koporsokabinokban-elnek-szuk-ter-klausztrofobia.htmlHongkong többek közt arról is híres, hogy az ingatlanárak itt a csillagos égig érnek. 7,5 millió lakosára, igen kevés beépíthető és hasznosítható terület jut. Tehát a tér, mint olyan, már csak a gazdagok számára érhető el, ők tudják hosszú távon megtartani. Aki nem engedheti meg magának a garzon luxusát sem, az úgynevezett „koporsókabinokban" él. OtthonOrigoTIKKU, avagy a kedvedre összeállítható mikroházhttp://www.life.hu/otthon/20171109-tikku-avagy-a-kedvedre-osszeallithato-mikrohaz-hazepites-garzon.htmlEgy finn vállalat Helsinkiben azt akarja, hogy a várostervezők újragondolják a lakóépületeket. Terveztek egy mikro-apartmant, mely lényegében bárhol felállítható, valamint igen kis helyigénnyel bír. Ez lenne a jövő? Abszolút elképzelhető. Otthon--Egy budapesti apró garzon átalakulása, a lakberendező szemévelhttp://www.life.hu/otthon/20171106-egy-budapesti-apro-garzon-lakas-atalakulasa-a-lakberendezo-szabo-ildiko.htmlSokszor mutatunk be gyönyörű hazai otthonokat, melyek érdekes tervezői háttérrel rendelkeznek. Ám, nem csupán hatalmas házakat, de kisebb lakásokat is szeretnek az emberek megújítani, melyekkel nem feltétlenül kell például belsőépítészhez fordulni. Most Szabó Ildikó lakberendező mutatja be egy érdekes kis budapesti garzon csodálatos átalakulását, valamint mesél nekünk munkájáról is. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.