Legyen a tiéd 2017 legszebb karácsonyi otthona!

Forrás: Shutterstock -
karácsony lakásdekoráció otthon játék nyereményjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak két hét, és az egész évben oly' nagyon várt ünnep elérkezik. A karácsonyt azonban egy csodás időszak előzi meg, melyben adventi koszorút, ajtódíszt készítünk, mézeskalácsot sütünk, no meg persze ünnepivé varázsoljuk otthonunkat. Ha Te is karácsonyimádó vagy, és már kész az ünnepi lakásdekorációd, akkor ez a felhívás neked szól.

Mutasd meg a karácsonyi pompába öltözött otthonodat, és nyerj!

Várjuk a képeket olvasóink otthonairól, melyek hűen tükrözik az ünnepi hangulatot. Lehet egy csodás karácsonyi asztaldísz, a bejárati ajtót körbeölelő girland kompozíció, az ablakon kifelé kukucskáló világító rénszarvas, netán a már feldíszített karácsonyfa; a lényeg, hogy büszke légy rá és merd megmutatni másoknak.

Elég tehát egyetlen kép is, mely a Te otthonodban készült, és karácsonyi dekoráció szerepel rajta. Ha még inspirálódnál, nézd meg egy korábbi cikkünket, melyben a skandináv stílust mutatjuk be.

Mutasd meg a karácsonyi dekorációdat, és nyerj! Forrás: Shutterstock

A játék menete: december 11. és 21. között küldj egy fényképet a karácsonyi díszben pompázó otthonodról az info@life.hu e-mail címre "Karácsonyi dekor" jeligével. December 22-én a Life.hu szerkesztősége összeül, és kiválasztja a legszebbeket, valamint a nyertest. Az eredményhirdetésre december 23-án kerül sor.

Nyeremény: Life.hu ajándékcsomag

A játék ideje: 2017. december 11-21. 12:00 óra

Mi a csillagjegyed? Mutatjuk, hogy milyen teríték illik hozzád!http://www.life.hu/otthon/20171201-mi-a-csillagjegyed-horoszkopod-mutatjuk-hogy-milyen-teritek-illik-hozzad.htmlAz étkezéseknek – főként, ha valamilyen alkalomhoz kapcsolódnak – érdemes megadni a módját. Próbáld ki legalább egyszer, hogy a csillagjegyed szerint terítesz meg. Érezni fogod a különbséget! Sőt, ez még a vendégvárás alkalmával is plusz pont lehet. OtthonOrigoMeseszép karácsonyi dekoráció - Ragasztópisztoly és csillámporhttp://www.life.hu/otthon/20171201-meseszep-karacsonyi-dekoracio-disz-ragasztopisztoly-es-csillampor.htmlA ragasztópisztollyal nem csupán két dolog szoros barátságát tudod elérni. Bizony csodás karácsonyi dekorációt is készíthetsz vele – még az adventi koszorúról sem maradtál le. Egy szett megvétele nem kerül sokba, főként ha azt vesszük, hogy mennyi mindenre használhatod, mennyi csodaszép dolgot tudsz a segítségével alkotni. OtthonOrigoKarácsonyvárás - Készíts idén különleges adventi koszorúthttp://www.life.hu/otthon/20171127-kulonleges-adventi-koszoruk-karacsony-diy.htmlVasárnap, azaz december 4-én kezdetét veszi az adventi időszak. Légy bátor, és szakíts a hagyományos formával, színekkel! Idén készítsd el saját magad az adventi „koszorút" úgy, ahogy neked a legjobb. Ehhez adunk most inspirációs ötleteket, Irány egy hobbibolt, de nem árt körbenézni otthon is! OtthonOrigoAdvent első vasárnapja - Karácsonyi díszbe öltözött a Windsor kastélyhttp://www.life.hu/otthon/20171130-advent-elso-vasarnapja-karacsony-windsor-kastely.htmlAdvent vasárnapjain, bemutatunk 1-1- híres épületet, vagy épp csodaszép házat, melyek karácsonyi dekorációi mesébe illőek és utánozhatatlanok. A brit királyi család az elmúlt napokban Harry herceg és Meghan Markle eljegyzése kapcsán szerepelt a sajtóban, de tartogatnak ők más csodát is az alattvalóik és a világ számára. A karácsonyt megelőző időszak első fontos napján, az angliai Windsor kastély lélegzetelállító dekorációit hoztuk el. Otthon--Ezekkel ronthatod el otthonod hangulatát! - Lakberendezési tippek, trükkökhttp://www.life.hu/otthon/20171112-ezekkel-ronthatod-el-otthonod-hangulatat-lakberendezesi-tippek-trukkok-nappali.htmlSzépen berendezted a szobát, látszólag minden a helyén van, és te elégedetten dőlsz hátra. Nos, ne tedd! Mutatunk négy olyan hibát, amit elkövethetsz, és melyektől az egész hangulatát dobhatod a kukába. Otthon--Az otthon szerelmesei ezekre vágynak karácsonykorhttp://www.life.hu/otthon/20171120-az-otthon-szerelmesei-ezekre-vagynak-karacsonyi-ajandek-otletek.htmlAmikor egy szerettünknek ajándékot veszünk, szeretnénk minél inkább rá jellemző, véletlenül sem felesleges dolgot választani a számára. Az otthon szerelmeseinek ajánlunk most különleges lakberendezési termékeket, melyekkel egész biztos nagy sikert arathatsz. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.