Lélegzetelállító képek a városi életről: fotók

fotográfus Kína Urban urban explorer Harimao Lee város
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harimao Lee egy tehetséges autodidakta fotográfus, utazó és városi kutató Hongkongból. Harimao utazásai alkalmával nem csupán a helyi nevezetességekre összpontosít; lenyűgöző utcai felvételt készít.

Biztosan te is próbáltál már szép városrészekről, emlékművekről olyan képet készíteni, mely nem a hagyományos képeslap stílust idézte. Leguggoltál, netán felmentél valaminek a tetejére? Egy víztócsában kaptad le a számodra valamiért kiemelkedően szép épület homlokzatát? Akármit is próbáltál, egy biztos; olyan képeket, mint ez a fiatalember, egész biztos, hogy nem tudtál készíteni.

Harimao Lee Forrás: Instgram/harimaolee

Harimao készít portrékat is, de az utcák érdekes világa az, ami művészetét meghatározza. Utazásai során teljesen más szemmel látja a körülötte lévő házakat, tereket. Egy átlagos turistával szemben, ez a kínai fiatal a háztömbök tömegében is képes meglátni a lélegzetelállító szépséget.

Forrás: Instagram/harimaoleehttp://www.life.hu/csalad/galeria/20171219-lelegzetelallito-kepek-a-varosi-eletrol-egy-kinai-fotografus-szemen-at.htmlmiddleon10801350

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.