Cooky megmutatta születendő gyereke babaszobáját: fotó

babaszoba fotó Cooky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cooky és 27 évvel fiatalabb kedvese hamarosan szülők lesznek. Most pedig a baba nemét és szobáját is felfedték.

A népszerű rádiós elárulta, hogy kedvese, Debi, kisfiút hord a szíve alatt. A kishercegnek természetesen meseszép szoba is dukál, amit a büszke szülők karácsony alkalmával meg is mutattak rajongóiknak.

Britney Spears megmutatta álomszép otthonát: videóhttp://www.life.hu/otthon/20171203-britney-spears-megmutatta-alomszep-otthonat-video.htmlBritney Spears idén igazán kitett magáért, már ami az otthoni dekorációt illeti: megmutatta fényárban úszó álomszép kéglijét. OtthonOrigoTücsi megmutatta amerikai otthonát: videóhttp://www.life.hu/otthon/20171119-tucsi-megmutatta-amerikai-otthonat-video.htmlMint tudjuk, a Sláger Tv egykori angyala követte szerelmét, a profi jégkorongozó Sofron István Amerikába. A friss jegyesek nagyon jól érzik magukat kint, Tücsi pedig ezúttal azt is megmutatta követőinek, hol élnek. OtthonOrigoA NAV elárverezi Gáspár Győzőék bútorait, bárki megvehetihttp://www.life.hu/otthon/20171114-a-nav-elarverezi-gaspar-gyozoek-butorait-barki-megveheti-megnezheti.htmlÉrtetlenül áll a történések előtt a Gáspár család feje: a NAV elárverezi a bútoraikat, amiket a családi otthonban bárki megnézhet és meg is vehet. Otthon--Csősz Bogi megmutatta luxusotthonát: videóhttp://www.life.hu/otthon/20171008-csosz-bogi-megmutatta-luxusotthonat-video.htmlA Feleségek luxuskivitelben című műsorban megismerhetjük közelebbről az évek óta Törökországban élő magyar színésznőt, Csősz Bogit. A fiatal sztár ezúttal megmutatta elképesztő otthonát. Erre szavak sincsenek... Otthon--Less be Ábel Anita otthonába – így él a színésznőhttp://www.life.hu/otthon/20161212-abel-anita-megmutatta-otthonat.htmlÁbel Anita nemcsak megjelenésére, de gyönyörű otthonára is nagyon figyel. A Hal a tortán című műsorban végre megmutatta álomszép házát... OtthonOrigoTengeri luxusvillák épülnek Dubaiban- elképesztő fényűzéshttp://www.life.hu/otthon/20160714-tengeri-luxusvillak-epulnek-dubaiban-elkepeszto-luxus.htmlA pálmaszigeteketől a Burj Khalifán át az Infinity Towerig Dubai tele van építészeti remekművekkel. Most pedig itt a legújabb őrület: vízben álló luxusvillákat építenek a Perzsa-öböl mentén. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.