Halle Berry, Oscar-díjas hollywoodi színésznő otthona eladó

Forrás: Getty Images, Christie's International Real Estate -
ház színésznő otthon Halle Berry Oscar-díjas színészek eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai színésznő régen még hajléktalanszállón is lakott, de ezt az időszakot már rég maga mögött hagyta. Jól látszik ez abból is, hogy a Csendes-óceánra néző álomotthonát hihetetlen, 3,79 millió dollárért árulja.

A körülbelül 430 négyzetméteres, olasz stílusú otthon döbbenetesen magas mennyezettel és meglepően ízléses művészeti elemekkel – festményekkel, zongorával, szobrokkal - keresi új tulajdonosát. A ház három hálószobával, négy fürdővel és hatalmas konyhával rendelkezik.

A körülbelül 430 négyzetméteres, olasz stílusú otthon döbbenetesen magas mennyezettel és meglepően ízléses művészeti elemekkel keresi új tulajdonosát Forrás: Getty Images, Christie's International Real Estate

A nappaliból egyenesen a medencéhez, gyógyfürdőhöz, valamint a kőburkolatú teraszhoz jutunk. A pálmafák és a buja növényzet fantasztikus hangulatot kölcsönöz a kertnek.

Nézd meg ezt a szépséges házat, mely hamisítatlan hollywoodi életérzéssel vár:

Nézd meg ezt a szépséges házat belülről is!Forrás: Christie's International Real Estatehttp://www.life.hu/otthon/galeria/20180112-halle-berry-oscar-dijas-hollywoodi-szineszno-eladja-a-hazat.htmlmiddleon16001000

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.