Valentin-napon kényeztesd otthon a szerelmedet

Forrás: Shutterstock -
párkapcsolat otthon Valentin-nap romantika szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Valentin-nap, sok pár szemében csak egy felesleges szálka. Igen, valóban van egyfajta kötelező „szeressük egymást ma" érzése, de ha egyszerűen és lazán fogod fel, akkor ez egy csodaszép nap és este lehet. Kiváló alkalom, hogy meglepd a kedvesedet egy gyönyörű élménnyel. Ehhez pedig nem kell drága ajándék, se luxi program. Elég, ha otthon elkényezteted.

Ehhez pedig nem kell sok. Kellemes hangulatvilágítás, lágy zene – nem kell feltétlenül romantikus számokat hallgatnotok, az sokszor túl direkt -, egy-két gyertya. Ami azonban a legfontosabb, hogy legyen rend és tisztaság.

Valentin-napon kényeztesd otthon a szerelmedet Forrás: Shutterstock

Várhatod egy forró, rózsaszirmokkal elhalmozott fürdővel, amelyben ketten kezditek meg az estét egy pohár finom borral vagy pezsgővel.

Utána jöhet egy kellemes vacsora, amit a legjobb, ha te készítesz. Ám, ha semmiképp se érzed magad kompatibilisnek a konyhával, úgy rendelhetsz is.

Egy finom vacsorával, és a hangulathoz illő terítékkel biztosan leveszed kedvesed a lábáról Forrás: Shutterstock

Az asztal legyen szépen megterítve, de ha a kanapén, ölben vacsizós típusok vagytok, akkor se kell feladni a gusztusos tálalást. Elő egy nagyobb tálcával és már kerülhetnek is a finomságok a dohányzóasztalkára.

A nevetés közelebb hozza egymáshoz az embereket, így Valentin-napon is belefér egy kis móka. A tévét azonban próbáljátok meg elkerülni, bár adott esetben egy jó film, ezen a napon sem kell, hogy tabu legyen. Amire érdemes figyelned, hogy ne horror, krimi kerüljön elétek, és jobb, ha a drámát is hanyagoljátok. Senki sem akarja depresszíven, szomorúan folytatni az estét, ugye?

1. Konfetti - Partydecor 990 Ft, 2. Illatgyertya - Egyenesenagyártótól.hu 770 Ft, 3. Szív függődísz - Party City 1990 Ft, 4. Szív alakú tálka - Veranda shop 1920 Ft, 5. Szív alakú kislámpa - Ázsiacenter.com 2943 Ft, 6. Szív alakú bonbon gyertya - Gyertya áruház 1240 Ft, 7. Tapadásmentes szív alakú sütőforma - Édes Ízek 7990 Ft, 8. Szívecskés szalvéta - Welcome Home 1331 Ft Forrás: Life.hu

Az este további részét már rád bízzuk, de érdemes a hálószobát is előkészítened. Egy kis szív alakú konfetti itt-ott, illatgyertya, frissen húzott ágynemű, masszázsolaj... stb.

Ami nagyon fontos, hogy ne görcsölj rá, mert az – a kisebb bakikkal ellentétben – elronthatja az egészet.

Romantikus fotódoboz – Stílusos és egyszerűhttp://www.life.hu/otthon/20160425-molnar-gina-a-ginappi-a-muhely-szerkesztoje-fotodobozt-keszit.htmlAjándékozz szeretteidnek közös emlékeket, meghitt pillanatokat – hogy mégis hogyan? Molnár Gina, a Ginappi, a műhely szerkesztője megmutatja, miként készíthetsz romantikus fotódobozt. Stílusos, mégis egyszerű! Otthon--Rózsaminta a lakberendezésbenhttp://www.life.hu/otthon/20170727-rozsaminta-a-lakberendezesben-vintage.htmlA rózsaminta lehet romantikus, elegáns, femme fatale, csajos...számtalan formában és színben használhatod otthonod díszítésére. Keverheted más stílusokkal, de vigyázz, mert nem mindegy, hogy ezt miként teszed! Segítünk, hogy az arányokat meg tudd tartani.Otthon--Lakberendezési tippek, amiket a Disney-mesék fő gonoszai ihlettekhttp://www.life.hu/otthon/20180128-lakberendezesi-tippek-disney-mesek-fo-gonoszai.htmlGyerekként mind imádtuk a Disney meséket, melyek csodálatos világa elvarázsolt mindet. Fogadjunk, hogy neked is volt kedvenc karaktered, és az még véletlenül sem a gonoszok közül került ki. Ám, ha felnőttként nézed újra őket, be fogod látni, hogy a pozitív szereplők annyira távol álnak a valóságtól, hogy náluk már csak „happy end" hihetetlenebb. Két gyerek mellett, abban a szerencsés(?) helyzetben vagyok, hogy feldolgozhatom ezeket a meséket, és képzeld, a hercegnőkkel és a hősökkel ellentétben, már inkább a fő gonoszokért rajongok. Otthon--Rendezd be otthonod a csillagjegyed szerint 1.rész - Vízöntő, Halak, Koshttp://www.life.hu/otthon/20180125-lakberendezesi-otletek-a-csillagjegyed-szerint-vizonto-halak-kos.htmlA horoszkóp sok ember számára meghatározó, ám csak kevesen gondolják, hogy a csillajegyük - mely rengeteg esetben helyesen vázolja fel az alaptermészetüket, személyiségüket -, a lakberendezésben is segítséget nyújthat. Hétről hétre fogjuk bemutatni az összes állatövi jegyre jellemző enteriőr tippeket. Elsőként a Vízöntő, a Halak és Kos jegy szülötteinek kedvezünk. OtthonOrigoA nappali mutatja meg legjobban, hogy ki is vagy valójábanhttp://www.life.hu/otthon/20180115-a-nappali-berendezese-egyedulallo-es-csalados-verzio.htmlAz otthon közepe – igen, ez a nappali. Itt lazítasz egy fáradt nap után, beszélgetsz a barátaiddal, táncolsz egy házibuliban, de itt gyűlik össze a család is. Nos, nézzük meg, mekkora különbségek is vannak a nagybetűs Nappali és a családos nappali között. Otthon--Moduláris kanapék, melyekkel kedvedre variálhatod a nappalid elrendezéséthttp://www.life.hu/otthon/20180110-modularis-kanapek-nappali-berendezes.htmlMár több bútorgyártó cég is rájött, hogy az emberek szeretik megálmodni a saját kanapéjukat, és kifejezetten kedvelik azokat, melyeket többféleképpen is lehet használni. A kreativitás korában több, úgynevezett moduláris kanapét is találsz, melyekkel akár naponta újjá varázsolhatod a nappalid hangulatát. Mutatjuk a legjobbakat. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.