Nézd meg Reese Witherspoon csodálatos otthonát: videó

luxus otthon Reese Witherspoon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reese Witherspoon nem csak kortalan, de rendkívüli ízléssel is rendelkezik: nézd meg meseszép otthonát.

Egy amerikai videóriportban mutatta meg fényűző házát a csodás világsztár. A ház minden négyzetmétere harmóniában van egymással, a kert pedig egyszerűen csodálatos.

Nézd végig, le fog esni az állad!

Pintér Tibor megmutatta, hol él: videóhttp://www.life.hu/otthon/20180107-pinter-tibor-megmutatta-hol-el-video.htmlPintér Tibor olyannyira megszállott a lovakat illetően, hogy még az otthonát is egy istálló mellé tette. Nem fogod elhinni, hol él.OtthonOrigoCooky megmutatta születendő gyereke babaszobáját: fotóhttp://www.life.hu/otthon/20171226-cooky-megmutatta-szuletendo-gyereke-babaszobajat-foto.htmlCooky és 27 évvel fiatalabb kedvese hamarosan szülők lesznek. Most pedig a baba nemét és szobáját is felfedték.OtthonOrigoKarácsonykor égett le a rapper családjának házahttp://www.life.hu/otthon/20171226-karacsonykor-egett-le-a-rapper-csaladjanak-otthona.htmlJim Jones családjának nem ez lett a legszebb karácsonya: leégett a házuk. OtthonBritney Spears megmutatta álomszép otthonát: videóhttp://www.life.hu/otthon/20171203-britney-spears-megmutatta-alomszep-otthonat-video.htmlBritney Spears idén igazán kitett magáért, már ami az otthoni dekorációt illeti: megmutatta fényárban úszó álomszép kéglijét. OtthonOrigoTücsi megmutatta amerikai otthonát: videóhttp://www.life.hu/otthon/20171119-tucsi-megmutatta-amerikai-otthonat-video.htmlMint tudjuk, a Sláger Tv egykori angyala követte szerelmét, a profi jégkorongozó Sofron István Amerikába. A friss jegyesek nagyon jól érzik magukat kint, Tücsi pedig ezúttal azt is megmutatta követőinek, hol élnek. OtthonOrigoA NAV elárverezi Gáspár Győzőék bútorait, bárki megvehetihttp://www.life.hu/otthon/20171114-a-nav-elarverezi-gaspar-gyozoek-butorait-barki-megveheti-megnezheti.htmlÉrtetlenül áll a történések előtt a Gáspár család feje: a NAV elárverezi a bútoraikat, amiket a családi otthonban bárki megnézhet és meg is vehet. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.