rendetlenség Villa Katie Price otthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt hinnénk, hogy a világsztárok otthona folyamatosan makulátlanul tiszta és rendezett, ezt azonban meghazudtolja Katie Price, aki úgy engedett be a tévés stábot az otthonába, hogy kosz és rendetlenség volt a villájában. 

A világsztárok otthonait a luxus, a kényelem és a fényűzés jellemzi, azt hihetnénk, hogy ezekhez makulátlan tisztaság is társul, de úgy tűnik, hogy vannak kivételek. Habár valószínűleg minden sztár megengedheti magának, hogy takarítónőt alkalmazzon, nem mindenki él ezzel a lehetőségével. Katie Price például biztosan nem, ő ugyanis még egy televíziós stáb kedvéért sem takaríttatott ki.

Katie Price Forrás: Getty Images

A brit celeb az ITV-t fogadta a villájában, arra azonban nem számított a stáb, hogy ilyen körülmények fogadják őket. A kocsifelhajtón a riporter majdnem belelépett egy hatalmas lócitromba, de ez csak a kezdet volt. Az egész lakásban rendetlenség, kosz és káosz uralkodott. Katie ruhái összevissza voltak a lakásban, de a kert sem mutatott rendezettebb képet: a medence vize már zöld volt az algáktól, a teniszpáyát pedig visszafoglalta magának a temrészet. A rajongók megdöbbentek a felvételek láttán, Katie pedig azzal magyarázta az áldatlan állapotokat, hogy mostanában nem lakják a villát, mert hamarosan felújítják.

Katie Price villája Forrás: ITV

Lócitrom az udvarban Forrás: ITV

A házban rendetlenség, kosz és káosz uralkodott Forrás: ITV

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.