gyerekszoba berendezés otthon család bútor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre népszerűbbek azok a gyerekszobák, amelyek különleges kialakításúak. Egy adott mesére, vagy tematikára épülő design bútorokkal kerülnek berendezésre.

A történetek fejlesztik a szociális képességeket, megtanítják, hogyan kell különbséget tenni a jó és a rossz között. Ezt tudod szülőként azzal is támogatni, ha egy saját, tematikus birodalmat alakítasz ki neki. Ma már nagyon sokféle mesevilágot varázsolhatsz az otthonotokba:

  • az autóversenyzőkét,
  • a hercegnőkét,
  • a kalózokat,
  • de akár egy Lego várost is felépíthetsz a kicsi szobájában.
Szoba a leendő autóversenyzőknek Forrás: kandy.hu

A Kandy.hu és a Cilek.hu gyerekbútor webáruházak ezeknek a tematikus gyerekszobáknak a szakértői. Sokszínű, és a teljes szobára kiterjedő szobakoncepcióikkal te is könnyedén ki tudod alakítani a gyermeked kedvenc történetének (vagy Disney-hősének) tematikus szobáját.

Hercegnő szoba Forrás: kandy.hu

Ráadásul az itt kapható bútoroknak az is az előnye, hogy ergonomikus és biztonságos kialakításúak, ezért igazán teret tudnak adni az önfeledt játéknak! Ezekben a webáruházakban garantáltan csak olyan bútorokat találsz, amelyek biztonságosak a gyermeked számára, hiszen minden darabot leellenőriznek mielőtt bekerül a termékpalettájukba.

A fociőrült vagy a kalózmániás gyerekeknek is akadnak bútorok, kiegészítők Forrás: kandy.hu

Ha szeretnél te is belevágni egy tematikus gyerekszoba megvalósításába, akkor töltsd le ingyenesen a Gyerekszoba tervező interaktív munkafüzetet, hogy könnyedén meg tudd tervezni. Az ötletekkel, tanácsokkal, költség- és látványtervező segédletekkel teli munkafüzettel játszva tervezhetitek meg a legmenőbb gyerekszobát!

7 pénztárcabarát ötlet, amivel feldobhatod a gyerekszobát http://www.life.hu/otthon/20180214-penztarcabarat-otletek-amikkel-feldobhatod-a-gyerekszobat.htmlA dekoráció az otthon szíve és lelke. Ezek a tárgyak tükrözik az ottélők egyéniségét, azért vannak ott, mert pozitív érzelmek kötődnek hozzájuk, lehetnek akár igazán személyesek is. A gyerekszobában a dekoráció különösen fontos, hiszen jót tesz a fejlődő agynak, ha sokféle forma és szín veszi körül, és természetesen az első családi emlékek is szívmelengető dekorelemmé válhatnak. Otthon--Rendezd be otthonod a csillagjegyed szerint 4.rész - Skorpió, Nyilas, Bakhttp://www.life.hu/otthon/20180213-lakberendezes-a-csillagjegyed-horoszkopod-szerint-skorpio-nyilas-bak.htmlEz a negyedik hét, hogy a csillagjegyekkel, mint lakberendezési útmutatókkal foglalkozunk. Eljött az ideje, hogy az utolsó három is sorra kerüljön. Nézd meg, melyik kedveli a klasszikus, melyik a minimalista vonalat, és vajon kinek érdemes pasztellrózsaszín festéket vennie. OtthonOrigoMindenki ide vágyna a szerelmével - A japán úszóhotelhttp://www.life.hu/otthon/20180212-mindenki-ide-vagyna-a-szerelmevel-a-japan-uszohotel-luxushotel.htmlSokan döntenek úgy, hogy a Valentin-napot egy hosszú hétvégével ünneplik meg. A hotelek ilyenkor számos romantikus programmal kedveskednek a vendégeik számára, melyek különböző kényeztető szolgáltatást foglalnak magukban. Ám van egy olyan szálloda, mely különbözik az összes eddig ismerttől; a hotelek kényelmét és a luxus hajók élményét ötvözték benne. OtthonOrigoA lakásbérlés buktatói, avagy vigyázz a tulajdonossal és a szomszédokkalhttp://www.life.hu/otthon/20180202-lakasberles-budapesten-arak-lehetosegek-jogok.htmlA lakásbérlés szövevényes útvesztőjében sok buktatóval találhatod magad szembe. Ezek elkerülésében segítünk most egy kis összefoglalóval, melyet olvasói élményekkel fűszereztünk. Otthon--Rendezd be otthonod a csillagjegyed szerint 2.rész - Bika, Ikrek, Rákhttp://www.life.hu/otthon/20180131-lakberendezes-a-csillagjegyed-szerint-bika-ikrek-rak.htmlA horoszkóp nem csak a munkádban és a szociális kapcsolataidban határozza meg a viselkedésedet, de otthonod berendezésében is meghatározó erőt képvisel. Korábban már megmutattuk, hogy milyen lakberendezési elvekre érdemes odafigyelnie a Vízöntőnek, a Halaknak és a Kosnak. Most következzen újabb három csillagjegy. OtthonOrigoIndokolatlan díszpárnák - Alámerültünk a lakberendezés internetes Mariana-árkábahttp://www.life.hu/otthon/20180130-furcsa-es-vicces-diszparnak-amiket-online-megrendelhetsz.htmlA díszpárnák hihetetlen módon fel tudják dobni az egyébként egysíkú enteriőrt is. Lehetnek a bevetett ágyon, fotelekben, de a hagyományos helyük a kanapén van. A klasszikus szögletes és kerek formák mellett, ma már számos alakú díszpárnát lehet kapni, a rajtuk lévő mintákról nem is beszélve. Most olyanokat hoztunk, melyeket könnyedén meg tudsz rendelni, de jogosan tehetjük fel a kérdést; miért tennéd? Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.