Laky Zsuzsanna legénylakás otthon szépségkirálynő plus size költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új otthonba költözött nemrég Laky Zsuzsi és családja. Eddig a szépségkirálynő férjének, Gusztinak a legénylakásában éltek.

Az egykori szépségkirálynő, Laky Zsuzsi kislányával, Lucával az RTL Klub Reggelijének vendége volt, ahol elmesélte, végre nagyobb tere van a főzésre, ugyanis nemrég átköltöztek párja legénylakásából egy nagyobb méretű otthonba.

Én szoktam főzni. Guszti a lecsót és az olaszos tésztákat megcsinálja, de egyébként én főzök. És most már van sütőm is, úgyhogy ott is gyakorolhatok. Eddig nem volt, mert Guszti legénylakásában laktunk, és most, hogy elköltöztünk, van rendes gáztűzhelyem, el vagyok kényeztetve." – árulta el Laky Zsuzsi, majd hozzátette, emiatt télen nem is mentek el síelni, mert minden idejük ráment a költözködésre. „Most költöztünk be, felújítás alatt vagyunk, folyamatban van... Stresszes, de ez is összehozott bennünket. Persze, szoktunk veszekedni, mi olyan olaszosban nyomjuk..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.