Kukkants be Justin Timberlake New York-i luxuslakásába, melyet most adott el

luxuslakás Soho amerikai színész sztárotthonok Justin Timberlake Penthouse amerikai énekes New York Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igen rövid időn belül kelt el Justin Timberlake csodás luxuslakása. Az oka lehet, hogy az ára volt –közel 8 millió dollár -, vagy épp az előző tulajdonos kiléte, de az sincs kizárva, hogy a vevőt szigorúan a lakás maga érdekelte ennyire. Be kell vallani, csodás.

A közel 260 négyzetméteres penthouse-t, a színész-énekes még házassága előtt, 2010-ben vásárolta. Jessica Biel és Justin Timberlake azóta több közös otthon vásárlásán van túl, vélhetően ennek esett „áldozatul" ez a Soho-ban lévő álomlakás is.

A vétel-eladás közel 1,5 millió dollárt hozott a Timberlake konyhára, melyet már előre be is fektetett az egyelőre még csak egygyerekes házaspár, egy másik lakásba.

Járd velünk körbe ezt a három hálószobás, három és fél fürdős luxuslakást.

A nappali Forrás: stribling.com

A penthouse egyik éke, a 85 négyzetméteres terasz, mely az egész lakást körbeöleli. Nem csupán a nappaliból, hanem a fő hálóból is nyílik erre a külső térre kijárat.

A fő hálószoba Forrás: stribling.com

A hatalmas, körbejárható erkély Forrás: stribling.com

A nappali, a konyha és az étkező egy légtérben található, de kellően külön vannak választva ahhoz, hogy a privát funkciójukat zavartalanul ki lehessen használni. A konyha csúcsminőségű beépített faelemeket és berendezéseket tartalmaz. A padlótól a mennyezetig érő ablakok 3 méter magasak. Nem csupán a fényt engedik át akadálytalanul, de a teret is megnyitják, valamint engedik láttatni a teraszt.

Az étkező Forrás: stribling.com

A konyha Forrás: stribling.com

Az uralkodó színei a fehér és a természetes barnák. A fényes felületek modernitása remekül kiegészíti a hagyományőrző faburkolatokat és padlót.

Hálószoba Forrás: stribling.com
A folyosó Forrás: stribling.com

Az egyik fürdőszoba Forrás: stribling.com

Az épületben, a lakásban lévő luxus mellett, további kényelmi szolgáltatások is találhatóak: fitneszközpont, közös kert, parkolóház.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.