Elöntötte a szennyvíz a Beckham házaspár otthonát

Forrás: Getty Images for IMG/2015 Matthias Nareyek/Matthias Nareyek -
felújítás David Beckham belvíz otthon javítás szennyvíz Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igencsak tágra nyílhatott a szeme Victoria és David Beckhamnek, amikor meglátták vagy megtudták, hogy Oxfordshire-ben lévő otthonukat elöntötte a szennyvíz. A bűzös lé nemcsak a birtokra, hanem a házba is betört.

Régóta nem látott szintet ért el a belvíz mértéke Angliában, ez pedig a Beckham házaspárt sem kímélte. Oxfordshire-i birtokukon ugyanis a belvíz megnövekedett szintje miatt a szennyvízelevezetők sem működnek, így a birtokot elborította a szennyvíz. Valószínűleg nem erre gondoltak, amikor a vidéki érzés és a vidék illata miatt megvásárolták új otthonukat.

A Beckham házaspár Oxfordshire-ben lévő otthonát elöntötte a szennyvíz Forrás: Getty Images for IMG/2015 Matthias Nareyek/Matthias Nareyek

A Daily Starnak egy, a házaspárhoz közeli forrás azt mondta, hogy a bűzös lé már nemcsak a birtokot árasztotta el, hanem az épületekbe is elkezdett beszivárogni, a kár mértéke pedig eddig nem kisebb mint 25 ezer font, azaz majdnem 9 millió forint.

Tom Brady életében először evett epret, nem találta rossznak: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-tom-brady-eleteben-eloszor-evett-epret-nem-talalta-rossznak-video.htmlÉpp a speciális diétájáról írt könyvet készült bemutatni az amerikaifutball-játékos, Tom Brady a The Late Show-ban, amikor a műsorvezető, Stephen Colbert olyanra kérte, amit előtte még sohasem tett meg. Epret kellett ennie a 40 éves sportolónak. TV + Sztárok--Demi Lovato brooklyni koncertjén ünnepelte meg, hogy 6 éve nem nyúlt alkoholhoz: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-demi-lovato-brooklyni-koncertjen-unnepelte-meg-hogy-6-eve-nem-nyult-alkoholhoz.htmlA 25 éves énekesnő, Demi Lovato 6 éve nem nyúlt alkoholhoz, amelynek évfordulóját brooklyni koncertjén ünnepelte meg. Sírva fakadt, amikor a közönség elénekelte neki a Happy birthday című számot. TV + Sztárok--Gyönyörű nővé érett Patai Anna: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-gyonyoru-nove-erett-patai-anna-fotok.htmlA Megasztár egykori felfedezettje, Patai Anna gyönyörű nővé érett, immár a 18. életévét is betöltötte. TV + Sztárok--Sztárpárok, akiknek már rég szakítaniuk kellett volna: Beyoncé és Pink házassága sem tökéleteshttp://www.life.hu/sztarok/20180319-sztarparok-akiknek-mar-reg-szakitaniuk-kellett-volna-beyonce-jay-z-pink-carey-hart.htmlA sztárházasságok a kirakatban zajlanak, ha akarják a felek, ha nem. Sajnos a botrányaik is kiderülnek, de még sokan azután is szívesen őrzik a látszatot, miután a közvélemény és a bennfentesek is úgy vélik, jobb lenne véget vetni a kapcsolatnak. Beyoncé és Jay-Z házassága sem példamutató, de nem ők az egyetlenek, akiknek bőven van probléma a tökéletesség mögött. TV + SztárokOrigoSztárpárok, akiknek már rég szakítaniuk kellett volna: Beyoncé és Pink házassága sem tökéleteshttp://www.life.hu/sztarok/20180319-sztarparok-akiknek-mar-reg-szakitaniuk-kellett-volna-beyonce-jay-z-pink-carey-hart.htmlA sztárházasságok a kirakatban zajlanak, ha akarják a felek, ha nem. Sajnos a botrányaik is kiderülnek, de még sokan azután is szívesen őrzik a látszatot, miután a közvélemény és a bennfentesek is úgy vélik, jobb lenne véget vetni a kapcsolatnak. Beyoncé és Jay-Z házassága sem példamutató, de nem ők az egyetlenek, akiknek bőven van probléma a tökéletesség mögött. TV + SztárokOrigoA családjával síelt Demcsák Zsuzsa: így köszönt el a havas hegyektőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-a-csaladjaval-sielt-demcsak-zsuzsa-igy-koszont-el-a-havas-hegyektol.htmlVillámgyorsan eltelt a hosszú hétvége, Demcsák Zsuzsának pedig különösen, hiszen gyerekeivel az utóbbi napokat a hegyekben töltötte. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.