Bereczki Zoltán új lakásába már leendő barátnőjének is van hely

Bereczki Zoltán barátnő otthon lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még nincs teljesen kész Bereczki Zoltán lakása, de már alig várja, hogy beköltözzön. Itt már nem csak neki, és lányának lesz helye, hanem a leendő barátnőjének is!

Még hosszú ideig nem tud beköltözni lakásába Bereczki Zoltán, de nem bánja. Megéri várni, hiszen itt aztán tényleg minden úgy lesz, ahogy ő, illetve a lánya megálmodta. A színész mindenben kikérte Zorka véleményét, mert nagyon szeretné, ha mindene meglenne ott gyermekének. Hosszú időre tervez a lakással, ezért a leendő barátnőjének is lesz benne hely. Ugyan még nincs jelölt, de a színész előre gondolkozott.

Bereczki Zoltán új lakásába már van helye a barátnőjének is "Fotó: Margitay Klára/Life.hu "

„A garázst is úgy alakítottuk ki, hogy ide azért befér két autó is; a másikat természetesen nem magamnak tervezem, hanem a leendő barátnőmnek. Úgy van kitalálva, hogy előbb-utóbb kétautós legyen a hely. Ebből is látszik, hogy hosszú távra tervezek" – árulta el Bereczki Zoltán a HOT! Magazinnak.

Álmai otthonába költözik Bereczki Zoltán

Egy éve kezdett építkezésbe Bereczki Zoltán, tervei szerint a konyha központi helyiség lesz majd a házában, ahol rengeteg időt tölt, ezért különös gonddal választ ki mindent. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Álomotthonok – Egy végtelen panorámás, modern üvegpalota: videóhttp://www.life.hu/otthon/20180321-alomotthonok-egy-vegtelen-panoramas-modern-luxus-uvegpalota-miami.htmlEzt a lenyűgöző és hatalmas házat a La Gorce-szigeten találjuk. A Biscayne-öbölre nyíló kilátás, egészen Miami belvárosáig azonban semmi ahhoz a mérhetetlen luxushoz képest, amivel ez az álomotthon kecsegtet. Tarts velünk, és lépj be! OtthonOrigoSarah Jessica Parker,a Szex és New York sztárjának könyvespolca felmondta a szolgálatothttp://www.life.hu/otthon/20180319-sarah-jessica-parker-a-szex-es-new-york-sztarjanak-konyvespolc-otthon.htmlAz egyetlen dolog, amit Sarah Jessica Parker még a cipőknél is jobban szeret, az a könyv. Ám ezt nehéz elhinni SJP Instagram oldalára feltöltött képe láttán. Egészen biztosak vagyunk abban, hogy a gardróbszekrényében, teljességgel elképzelhetetlen egy ilyen eset. Otthon--Elöntötte a szennyvíz a Beckham házaspár otthonáthttp://www.life.hu/otthon/20180319-elontotte-a-szennyviz-a-beckham-hazaspar-otthonat.htmlIgencsak tágra nyílhatott a szeme Victoria és David Beckhamnek, amikor meglátták vagy megtudták, hogy Oxfordshire-ben lévő otthonukat elöntötte a szennyvíz. A bűzös lé nemcsak a birtokra, hanem a házba is betört. Otthon--Kukkants be Justin Timberlake New York-i luxuslakásába, melyet most adott elhttp://www.life.hu/otthon/20180310-kukkants-be-justin-timberlake-new-york-i-luxuslakasaba.htmlIgen rövid időn belül kelt el Justin Timberlake csodás luxuslakása. Az oka lehet, hogy az ára volt –közel 8 millió dollár -, vagy épp az előző tulajdonos kiléte, de az sincs kizárva, hogy a vevőt szigorúan a lakás maga érdekelte ennyire. Be kell vallani, csodás. OtthonOrigoBruce Willis New York-ban vett új luxuslakást - Egy igazi üvegpalotáthttp://www.life.hu/otthon/20180308-bruce-willis-es-emma-heming-new-york-ban-vett-uj-lakast-egy-igazi-uvegpalotat.htmlBruce Willis nem rég adott túl a Central Parkra néző, kétszintes lakásán, mely több mint 17 millió dollárért lett meghirdetve. A színész és felesége azonban nem maradt tétlen, hamar új New York-i ingatlan után néztek, melyre idén február 15-én rá is találtak. Otthon--Új otthonba költözött Laky Zsuzsi és családjahttp://www.life.hu/otthon/20180307-uj-otthonba-koltozott-laky-zsuzsi-es-csaladja-fozes.htmlÚj otthonba költözött nemrég Laky Zsuzsi és családja. Eddig a szépségkirálynő férjének, Gusztinak a legénylakásában éltek. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.