Különleges és kitárulkozó csempék egy litván stúdiótól

Forrás: behance.net/Gyva Grafika -
mosdó vécé csempe wc lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy érdekes kísérletként, lehetőségként indult, ma már bárki számára elérhető a „kukkoló” csempe. A világ legszebb fürdőszobáit korábban már bemutattuk, most következzen valami egészen más. A litván Grafika Gyva design és dekorációs stúdió olyan szokatlan csempék gyártásába kezdett, melyek elsőre talán meghökkentőnek, sőt akár zavarónak is tűnhetnek. Az eset, amikor a szomszéd néni kukucskál, miközben te épp a vécén ülsz.

Egy étterem kérte fel a céget, hogy újítsák meg a vécéjüket anélkül, hogy lecserélnék a csempéket. Az unalmas barnás színvilág nagy kihívást jelenthetett volna, de nem ennek a kreatív csapatnak. Ők úgy döntöttek, elmennek oda, ahol felnőttek, és készítenek pár fotót. De nem szép fákról vagy csörgedező patakokról, hanem házakról, azon belül is leginkább ablakokról. Ezeket aztán csempematricaként helyezték fel. Az eredmény egy olyan szokatlan interaktív élmény lett, amilyet még nem láttunk.

Panelház a fali csempén Forrás: behance.net/Gyva Grafika

A Grafika Gyva már ilyen mintájú csempéket is gyárt, és saját bevallásuk szerint igen népszerűek.

Az egész olyan hatást kelt, mintha nem is a lakás egy kis helyiségében, hanem egy nagy társasház előtt kellene könnyítenünk magunkon. Kissé furcsa, mégis érdekes és mókás.

Forrás: behance.net/Gyva Grafika

Forrás: behance.net/Gyva Grafika

Forrás: behance.net/Gyva Grafika

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.