konyhafőnök nappali otthon család Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bepillantást engedett családja otthonába Gáspár Bea: a Konyhafőnök zsűritagja a pompás nappaliból posztolt fotót.

Mi mást nézhetett volna a Gáspár család húsvétkor a tévében, mint a Konyhafőnök című műsort? Mint ismeretes, Gáspár Bea Fördős Zé és Rácz Jenő mellett zsűritagként bizonyíthat a legújabb évadban.

Az újdonsült ítész most lefotózta hatalmas tévéjüket és a képen jól látató a nappali többi része is. Bár korábban az egész ország megcsodálhatta a család otthonát a Győzike showban, most mégis elakadt a rajongók szava a látványtól.

Bea egyébként pár hete már töltött fel az otthonából egy fotót, akkor a konyhából posztolt.

Profi a konyhámban! Rozinával nagyon jót forgattunk! #profiakonyhamban #beakonyhaja #paparazzifashion

gasparbea (@gasparbea) által megosztott bejegyzés,

Elkészült a babaszoba Weisz Fanniéknálhttp://www.life.hu/otthon/20180405-elkeszult-a-babaszoba-weisz-fannieknal-csaladalapitas.htmlWeisz Fanni és vőlegénye már alig várják, hogy szülővé váljanak. Úgy tervezik, az esküvő után bele is vágnak a babaprojektbe. Otthon--Hat légtisztító szobanövény, ami besegít a tavaszi nagytakarításbanhttp://www.life.hu/otthon/20180403-hat-legtisztito-szobanoveny-ami-besegit-a-tavaszi-nagytakaritasban.htmlA növények fontos szerepet játszanak a földi ökoszisztéma fenntartásában, mivel oxigént állítanak elő, emellett pedig a látványuk is felemelő, egyes tanulmányok szerint a lelki egészség szempontjából is kifejezetten fontosak. Nem csoda, hogy a lakásunkban is szeretjük körbevenni magunkat velük. Ezúttal hat olyan növényt mutatunk, amit nagyon is érdemes otthonunkban tartani, hiszen még a tavaszi nagytakarításban is besegíhetnek. OtthonOrigoKerttervezési útmutató – Használd a kreatív cementethttp://www.life.hu/otthon/20180331-kerttervezesi-utmutato-hasznald-a-kreativ-cementet-a-kertben.htmlA cement remekül használható a hétköznapi emberek számára is: nem kell keverőgépet bérelned, se speciális felszerelést venned ahhoz, hogy ezzel a szuper anyaggal dolgozz. Ma a kerttervezéssel fogunk foglakozni, hiszen egyre jobb lesz az idő, hamarosan indul a kertszezon. OtthonOrigoCsodáld meg a 2018-as burkolattrendet a konyhábanhttp://www.life.hu/otthon/20180403-ilyen-a-2018-as-burkolat-trend-a-konyhaban.htmlIdén szeretnéd átalakítani, újra megálmodni a konyhádat? Nos, a legjobb helyen jársz ahhoz, hogy megtudd, melyek lesznek 2018 legtrendibb konyhaburkolatai. OtthonOrigoÁlomotthonok - Gyerekbarát ipari designhttp://www.life.hu/otthon/20180401-alomotthonok-gyerekbarat-ipari-design-lakberendezes.htmlHa el kellene képzelnünk egy gyerekbarát lakásstílust, az utolsók közt jutna eszünkbe az ipari design. Erre ugyanis könnyen rásütik a rideg jelzőt, ami a fém jelentős szerepének és a szürke árnyalatainak is köszönhető. Mi azonban találtunk egy fantasztikus otthont, ami remekül hozza az ipari stílust, de mellette igazi gyermek kuckó is egyben. OtthonOrigoElhagyatott helyek – Egy kísérteties és romos városrészhttp://www.life.hu/otthon/20180330-elhagyatott-helyek-detroit-melletti-romos-varosresz.htmlA romos épületekről a múlt jut elsőként az eszünkbe. Ám a most következő házak, a szomorú jövőt hozzák közelebb. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.