Köllő Babett maga főz, mos és takarít

Forrás: Instagram/kollobabett -
Köllő Babett takarítás otthon háztartás Feleségek luxuskivitelben luxusfeleség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett elárulta, ő maga szokott otthon főzni, és a házimunka egy részét is ő végzi.

Bár elsőre talán azt gondolnánk, egy igazi luxusfeleséget még otthonában is kiszolgálnak, ez nem feltétlenül van így. Köllő Babett például most elárulta, hogy a házimunka nagyobb részét ő maga végzi.

Sokan azt hiszik, hogy bejárónők, alkalmazottak hada segít otthon, de ez nem igaz. Fizetünk egy takarítónőt, de ő csak heti egy alkalommal van itt. Hárman lakjuk a házat, így olyan nagy rendetlenség nem is szokott lenni. Emellett segít egy bébiszitter, aki a vasalást is intézi, mert attól kiver a víz. Mosni viszont kizárólag én szoktam." – mesélte a Blikknek Babett, aki azt is hozzátette, főzőtudományát az apukájától és a nagymamájától tanulta, így a konyhában is szívesen tölti idejét. „A férjem segít a bevásárlásban, azt gyakorlatilag ő intézi egymaga. Épp azért, hogy nekem maradjon időm a konyhában tevékenykedni."

Köllő Babett maga főz otthon Forrás: Instagram/kollobabett

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.