Jennifer Lopez és barátja, Alex Rodriguez luxuslakást vettek New Yorkban

luxuslakás New York Alex Rodriguez énekesnő Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez és barátja, Alex Rodriguez potom 15,3 millió dollárért vett szerelmi fészket. Választásuk egy 400 négyzetméteres luxuslakásra esett, mely New York-i 432 Park Avanue-ban, a világ legmagasabb lakóházában van.

Három hálójával, valamint négy és fél fürdőszobájával csodás tágas lakóteret biztosít a tulajdonosoknak.

Az egyik fürdőszoba Forrás: DBOX FOR CIM GROUP/MACKLOWE PROPERTIES

Az egész lakásban tömör tölgypadló van, mely remek mélységet ad a fehér, és világos falaknak, bútoroknak, kiegészítőknek.

Az étkező Forrás: DBOX FOR CIM GROUP/MACKLOWE PROPERTIES

A nappali hatalmas üvegablakai észak-keleti irányba néznek, és semmiféle árnyékoló nem takarja el a Central Parkra nyíló kilátást, mivel a lakás a 36. emeleten található. Kukkolóktól tehát nem kell tartani.

A nappali Forrás: DBOX FOR CIM GROUP/MACKLOWE PROPERTIES

A konyhában rozsdamentes acél készülékek és polírozott krómozott elemek találhatók.

A konyha Forrás: DBOX FOR CIM GROUP/MACKLOWE PROPERTIES

A lakásban még saját könyvtár is van.

A könyvtár Forrás: DBOX FOR CIM GROUP/MACKLOWE PROPERTIES
Az „okos” kert bárki számára elérhető – LED fénnyel világító kerti bútorokhttp://www.life.hu/otthon/20180405-az-okos-kert-barki-szamara-elerheto-led-fennyel-vilagito-kerti-butorok.htmlAz idei év abszolút slágerei az „okos" kerti bútorok és kiegészítők. A LED fénnyel működő fotelek, székek, vázák és egyéb kiegészítők többsége távirányítóval működik – így például a színüket is meg lehet változtatni. Már itthon is elérhetőek. Ne habozz hát, ha valami igazán különlegesre vágysz! OtthonOrigoÁlomotthonok - Gyerekbarát ipari designhttp://www.life.hu/otthon/20180401-alomotthonok-gyerekbarat-ipari-design-lakberendezes.htmlHa el kellene képzelnünk egy gyerekbarát lakásstílust, az utolsók közt jutna eszünkbe az ipari design. Erre ugyanis könnyen rásütik a rideg jelzőt, ami a fém jelentős szerepének és a szürke árnyalatainak is köszönhető. Mi azonban találtunk egy fantasztikus otthont, ami remekül hozza az ipari stílust, de mellette igazi gyermek kuckó is egyben. OtthonOrigoÁlomotthonok- Egy apró, mégis tágas minimalista lakás, üvegfalú fürdővelhttp://www.life.hu/otthon/20180326-alomotthonok-egy-apro-megis-tagas-minimalista-lakas-uvegfalu-furdoszobaval.htmlEgy apró lakásból is lehet fantasztikus otthont kialakítani. Korábban már több 50 négyzetméter alatti alapterületű otthont is bemutattunk, de hoztunk példát a tágas 19 négyzetméterre is. Most egy nagyobb garzonnak megfelelő lakás kerül terítékre, mely okos megoldásai és modernizmusa miatt keltette fel érdeklődésünket. Otthon--Sarah Jessica Parker,a Szex és New York sztárjának könyvespolca felmondta a szolgálatothttp://www.life.hu/otthon/20180319-sarah-jessica-parker-a-szex-es-new-york-sztarjanak-konyvespolc-otthon.htmlAz egyetlen dolog, amit Sarah Jessica Parker még a cipőknél is jobban szeret, az a könyv. Ám ezt nehéz elhinni SJP Instagram oldalára feltöltött képe láttán. Egészen biztosak vagyunk abban, hogy a gardróbszekrényében, teljességgel elképzelhetetlen egy ilyen eset. Otthon--Kukkants be Justin Timberlake New York-i luxuslakásába, melyet most adott elhttp://www.life.hu/otthon/20180310-kukkants-be-justin-timberlake-new-york-i-luxuslakasaba.htmlIgen rövid időn belül kelt el Justin Timberlake csodás luxuslakása. Az oka lehet, hogy az ára volt –közel 8 millió dollár -, vagy épp az előző tulajdonos kiléte, de az sincs kizárva, hogy a vevőt szigorúan a lakás maga érdekelte ennyire. Be kell vallani, csodás. OtthonOrigoA ház, ami kevesebb mint 20 négyzetméter, mégis tágas – Maximális helykihasználáshttp://www.life.hu/otthon/20180301-kevesebb-mint-20-negyzetmeter-megis-tagas-a-maximalis-helykihasznalas-haz.htmlAna White egy 19 négyzetméter alapterületű és 4 méter belmagasságú pótkocsit alakított át, hogy keze alatt egy csodálatos, ám igen apró alaszkai házzá alakuljon. A kis férőhely, bizony remek lehetőségeket kínált, hogy új megoldásokat fedezhessen fel, a helykihasználás jegyében. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.