Ellen Pompeo, a Grace klinika Meredith-e milliókért árulja luxusotthonát

Forrás: Getty Images/2015 Getty Images/Jason Merritt -
ház luxus színész Ellen Pompeo otthon Hollywood Meredith Grey Grace klinika eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eladásra kínálja luxusotthonát a Grace klinika sztárja, a Meredth Grey karakterét alakító Ellen Pompeo. A kertben medence és olajfák, a házban pedig hatalmas konyha és moziszoba is található.

Nem kis összeget, 2 millió 795 ezer dollárt kér hollywoodi luxusotthonáért Ellen Pompeo, a Grace klinika színésznője. A nem mindennapi ház ára átszámítva több mint 700 millió forint. Nemcsak a házat, de a környéket is meg kell fizetni, hiszen a panoráma is szemetgyönyörködtető: egyik oldalról a várost, másik oldalról pedig a hegyeket látni.

Ellen Pompeo bizonyos híresztelések szerint évi 20 millió dollárt keres Forrás: Getty Images/2015 Getty Images/Jason Merritt

A Dailymail cikke szerint a Meredith Grey-t játszó színésznő és férje, Chris Ivery igencsak nagy ingatlanportfólióval rendelkezik, nem ez az első, amit eladnak. Év elején például Hamptons-i otthonukat még többért, átszámítva majdnem 800 millió forintért adták el.

Történelmi jellegű környéken áll a ház Forrás: VIPIX/exclusive/Sv/Vl

A most eladásra kínált spanyol stílusú villájuk a történelminek számító Whitley Heights környéken fekszik, két hálószoba és két fürdőszoba van benne. Ezen kívül a kertben gyümölcs- és olajfák is helyet kaptak, de egy sós vizű, fűtött medencében is megmártózhatnak az új tulajdonosok.

A hatalmas ablakokon áramlik be a fény Forrás: MLS

A luxusházhoz mindennel felszerelt, hatalmas konyha is jár, és egy médiaszoba is van benne.

A konyhát megirigyelhetik a főzés szerelemesi Forrás: MLS

A spanyol stílusú villában gyümölcsös és olajliget is található Forrás: MLS

A házhoz két hálószoba tartozik Forrás: MLS

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.