Pécsi Ildikó: "Érvényes kilakoltatási végzésünk van. Most már költözniük kell! Elég volt!"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA -
otthon Pécsi Ildikó Pártos Csilla lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó végre érvényesíteni akarja igazát: kijelentette, Pártos Csillának és fiának költöznie kell. 

"Hat év alatt most másodszor is nekünk adott igazat a bíróság, érvényes kilakoltatási végzésünk van. Most már költözniük kell! Elég volt!" – jelentette ki a színésznő. Pécsi öt éve, a pereskedés kezdete előtt felajánlotta Pártosnak a közös megegyezést, aki, állítja, nem élt a lehetőséggel. "Ajánlatunk a következő volt: a lakásban maradhatnak, a rezsit természetesen fizetik, az unokám, Csaba érettségijéig, addig Pártos és én közös számlát nyitnánk, amihez csak ketten férhetünk hozzá. Erre havonta 600-600 ezer forintot befizetünk, mert akkoriban egy ilyen lakásnak ennyi volt a bérleti díja. Az érettségi utánra tetemes összeg gyűlt volna össze, amit megkaphattak volna. Pártos válasza annyi volt: ez megalázó" - idézte fel Pécsi Ildikó a Blikknek.

"Minden dokumentum a kezünkben van, a bíróság nekünk adott igazat. Remélem, mihamarabb elhagyják a házam, mert már nincs miről tovább beszélni, ha kell, jogi úton érjük el, de menniük kell!" - tette hozzá.

Az ügyben a költözni nem hajlandó Pártos Csilla ügyvédje is megszólalt: "Ez nem polgári engedetlenség az ügyfelem részéről. Folyik egy vagyonmegosztási per, amelyben Pécsi az alperes, és ennek a tárgyalásnak az ingatlan is a tárgya. Ha a bíróság úgy ítéli meg, hogy ügyfelem akár egyszázaléknyi tulajdonrészt is kap a házból, okafogyottá válik a kiköltözése. Előfordulhat, hogy a tárgyalás vége előtt Pécsi végrehajtót küld, de akkor felmerül a kérdés: mi lesz az unokájával? Ha az anyjának távoznia kell, valószínű, hogy a gyermek sem marad egyedül a házban" - magyarázta dr. Gerencsér András a lapnak.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

Ilyen körülmények között él Deák Bill Gyulahttp://www.life.hu/otthon/20180330-ilyen-korulmenyek-kozott-el-deak-bill-gyula-zenesz-kobanyan.htmlKőbányán, egy régi házban él Deák Bill Gyula. Állítja, ez és a közönsége, valamint a zenélés jelenti számára a világotOtthon--Nem vállal babát albérletben Molnár Andreahttp://www.life.hu/otthon/20180324-nem-vallal-babat-alberletben-molnar-andrea-tancosno-a-szombat-esti-laz-sztarja.htmlElőbb a lakáshelyzetüket oldják meg, aztán jöhet a baba. OtthonOrigoMilliárdos tétel Korda György és Balázs Klári otthonahttp://www.life.hu/otthon/20171013-milliardos-tetel-korda-gyorgy-es-balazs-klari-otthona-a-villa.htmlBár felröppentek velük kapcsolatban pletykák, Korda Györgyék köszönik, jól vannak. OtthonOrigoPécsi Ildikó kikapcsoltatja a közműveket Pártos Csilláék otthonábanhttp://www.life.hu/otthon/20171006-pecsi-ildiko-szineszno-kikapcsoltatja-a-kozmuveket-partos-csillaek-otthonaban.htmlPécsi Ildikó mindent elkövet azért, hogy exmenye és unokája kiköltözzenek a nevén lévő ingatlanból. Most például a közművekhez fordult. Otthon--Így néz ki Majka és Dundika új családi háza: videóhttp://www.life.hu/otthon/20170924-igy-nez-ki-majka-es-dundika-uj-csaladi-haza.htmlMiközben Majka és a srácok Dundikára hoznak frászt, addig a zenész követői szépen "végigjárhatják" a családdal az új otthonukat. Otthon--Erotikus műkincseket gyűjt Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/otthon/20170528-erotikus-mukincseket-gyujt-friderikusz-sandor-otthonaban.htmlSok milliót hajlandó fizetni egy-egy erotikus műalkotásért Friderikusz Sándor. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.