Otthagyta Londont, és sámán férjével a dzsungelbe költözött ez a brit nő

sámán Ecuador otthon dzsungel London költözés indián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mari Muench egy ecuadori utazás alatt ismerkedett meg sámán férjével, aki később Londonba is költözött vele. Úgy dötöttek, nem kérnek többé a nagyvárosi életből, ezért beköltöztek a dzsungelbe, ahol mindössze 26-an élnek rajtuk kívül. 

Ecuadorban ismerkedett meg egymással Mari Muench és Kurikindi még 2010-ben. Muench épp nyaralt, a férfi pedig közössége sámánja volt. Szinte azonnal egymásba szerettek, Kurikindi pedig azt is elárulta, hosszú évekkel korábban már egy vízióban is látta a nőt, amikor pedig végre találkoztak, azonnal tudta, hogy ő az - írja a Dailymail.

A dzsungelben össze is házasodtak, a férfi pedig Londoban utazott szerelmével. Nem tudta megszokni a nagyvárosi életet, de Marinak is elege lett a gokart cége vezetésével járó stresszből. Úgy döntöttek, visszaköltöznek a világ egyik legérintetlenebb részére, ott nevelik majd fel 5 éves kislányukat.

Kunyhójukat maga Kurikindi építette fel.

Az új japán takarítási trend a praktikumra helyezi a hangsúlythttp://www.life.hu/otthon/20180503-az-uj-japan-takaritasi-trend-a-praktikumra-helyezi-a-hangsulyt.htmlÚj trend hódít Japánban, ami a "kanso" nevet kapta. A módszer lényege, hogy minden felesleges tárgyat kiiktassunk az életünkből, így a tavaszi nagytakarítás is könnyebb lesz. OtthonOrigoEz a tökéletes terasz alapja – Nem mindegy, mi van a talpad alatthttp://www.life.hu/otthon/20180502-ez-a-tokeletes-terasz-alapja-kulteri-padloburkolatok.htmlElérkeztünk oda, hogy a tavaszt egy szemtelen lépéssel átugorva, a télből szinte egyből a nyárba csöppentünk. Sokan azonban csak most eszmélünk, hogy a kert nincs felkészülve erre. A terasz az egyik legintimebb, ugyanakkor a legnyitottabb tér, mely a házat és a kertet köti össze. Remek helyszín a reggeli kávé elfogyasztásához, a napközbeni relaxáláshoz és az esti grillezéshez is. Így távolról sem mindegy, hogy milyen a burkolata. OtthonOrigoHa nem számít a pénz: luxuslakóhajókhttp://www.life.hu/otthon/20180426-luxus-lakohajok.htmlNéhányan a világ leggazdagabb emberei közül úgy gondolják, hogy egy vízparti luxusnyaraló nem elég különleges, inkább olyan otthonra vágynak, amivel a vízen lehetnek. Ezek az úszó "házak" pedig mindenféle földi luxussal el vannak látva. Az ablakok a padlótól a plafonig érnek, de a kandalló, és néhányból még a lift sem hiányzik. OtthonOrigoAntracit tető, a modern stílus legnagyobb slágerehttp://www.life.hu/otthon/20180425-antracit-teto-a-modern-stilus-legnagyobb-slagere.htmlAmikor elképzelünk egy házat, a tető majdnem mindig barnás, vöröses színű. Pár éve azonban a sötét árnyalatoké a főszerep. Ismerkedj meg az antracit színű tetőcserepekkel, melyek megadják a modern és letisztul házak alapját. OtthonOrigoKutatás: az I. és az V. kerületben a legjobb élnihttp://www.life.hu/otthon/20180501-kutatas-szerint-az-i-es-az-v-keruletben-a-legjobb-elni.htmlNincs változás a tavalyihoz képest, a fővárosban továbbra is az I. és az V. kerületben a legjobb lakni, a vidéki nagyvárosok közül pedig Eger, Veszprém és Tata a listavezető az Otthon Centrum elemzése szerint.OtthonOrigoPécsi Ildikó: "Érvényes kilakoltatási végzésünk van. Most már költözniük kell! Elég volt!"http://www.life.hu/otthon/20180430-pecsi-ildiko-kilakoltatna-partos-csillat.htmlPécsi Ildikó végre érvényesíteni akarja igazát: kijelentette, Pártos Csillának és fiának költöznie kell. OtthonFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.