Gwen Stefani eladná Beverly Hills-i luxusotthonát, de senkinek sem kell

Forrás: weahomes.com, Getty Images -
ház Beverly Hills luxusotthon Gwen Stefani eladó Gavin Rossdale
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gwen Stefani nehezen tudja eladni azt az óriási luxusházat, melyet ex-férjével, Gavin Rossdale-lel közösen vettek. Mi lehet ennek az oka? Talán a válás vetette rá az árnyékát, de ami valószínűbb, hogy az énekesnő túl drágán kínálja.

Az egykori házaspár még 2006-ban vásárolta meg ezt a 1184 négyzetméteres Beverly Hills-i birtokot, 13 millió 250 ezer dollárért. Tíz évvel később, a válást követően35 millióért kezdték el árulni, de senkinek sem kellett. Gwen Stefani az idei év elején engedett az árból, jelenleg 6 millió dollárt.

Gwen Stefani eladná Beverly Hills-i luxusotthonát Forrás: weahomes.com, Getty Images

Nézzük, milyen egy 29 millió dolláros ház belülről

A 10 szobás hatalmas luxusvilla, márvány homlokzattal, grafikai mintákkal és neon színekkel csábítja az enyhe extrémitás kedvelőit. A dekoráció egyszerre idézi meg a régi hollywoodi kort és az ultramodernt. A padlótól a mennyezetig érő ablakok a San Fernando-völgyre néznek, a boltíves mennyezetek, a tetőablakok és a keményfa padlók pedig csodás belső teret hoznak létre. A hálószobák közül hat közvetlen fürdőszobával és gardróbbal rendelkezik.

A kert szebb, mint a legtöbb trópusi üdülőparadicsom: végtelenített medencével, teniszpályával, kültéri pizza sütővel, vendégházzal és egy saját játszótérrel.

Nézd meg galériánkat, és döntsd el, hogy Te laknál-e a híres énekesnő egykori otthonában:

Forrás: weahomes.comhttp://www.life.hu/otthon/galeria/20180605-gwen-stefani-es-gavin-rossdale-valasuk-utan-eladnak-beverly-hillsi-otthonukat-de-senkinek-sem-kell.htmlmiddleoff700430

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.