Dobó Ágiék beköltöztek új otthonukba: nagy megpróbáltatás volt az építkezés

építkezés ház otthon Dobó Ági
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt években sok kihívással kellett szembenézniük Dobó Ágiéknak, de vették az akadályokat, és már látják az alagút végét. Beköltözhettek új otthonukba, ami még ugyan nincs teljesen kész, de így is nagy mérföldkőhöz érkeztek ezzel. Sírva mesélt erről a szépségkirálynő. 

Hosszú hónapok fáradalmait zárhatták le Dobó Ágiék, ugyanis végre sikerült beköltözniük új otthonukba. Az építkezést nagyon megszenvedték, és habár még most sincs teljesen kész a házuk, minden megpróbáltatás megérte. Instagram-oldalán sírva vallott a szépségkirálynő az örömteli pillanatról, amikor birtokba vehették otthonukat.

Dobó Ági a megpróbáltatások ellenére boldog Forrás: Instagram/Dobó Ági

És én nem tudok most nem sírni.

Agnes dr Dobo (@doboagi) által megosztott bejegyzés,

Csapj le ezekre a szuper lakásdekorációkra – Hidd el, szerelem lesz első látásra!http://www.life.hu/otthon/20180624-csapj-le-ezekre-a-szuper-lakasdekoraciokra-disztargyakra.htmlSokan haszontalannak, egyszerű porfogóknak tartják őket, de mi, akik imádjuk a lakásdekorálást, nem tudunk meglenni nélkülük. A dísztárgyak, melyek lényegében funkció nélkül tengődnek az áruházak polcain, otthonunkban új életre kelnek. OtthonOrigoÁlomotthonok - Skandináv belsőépítészet kis csavarral, Oroszországbanhttp://www.life.hu/otthon/20180620-alomotthonok-skandinav-belsoepiteszet-oroszorszagban.htmlSzentpétervár belvárosában megbújik egy lakás, mely se saját kerttel ugyan nem bír, mégis maga a letisztult édenkert. Nézd meg, hogy miként érte el ezt a tervező, és fogd valamelyik ötletet, majd valósítsd meg saját otthonodban. OtthonOrigoÍme, Polgár Tündéék floridai luxusotthonahttp://www.life.hu/otthon/20180623-ime-polgar-tundeek-felesegek-luxuskivitelben-floridai-luxusotthona.htmlA Feleségek Luxuskivitelben egyik szereplője, Polgár Tünde az elmúlt tíz évben hol Floridában, hol Budapesten él, és ahogy sejteni lehet, sehol sem egy kis lakáskában húzza meg magát családjával. Otthon--Temetőre épült az újpesti lakótelep – Szellemek akarták elüldözni a lakókat (18+)http://www.life.hu/otthon/20180620-temetore-epult-az-ujpesti-lakotelep-szellemek-paranormalis-jelensegek-18.htmlA Pozsonyi utcai lakótelep, másnéven újpesti lakótelep helyén korábban nem csak házak, de egy temető is állt. Több mint negyven éve adták át a tízemeletes betontömböket, de egyesek a mai napig paranormális jelenségeket tapasztalnak a környéken és a lakásokban egyaránt. OtthonOrigoOlcsóbban árulják Pély Barnáék a rózsadombi lakásukathttp://www.life.hu/otthon/20180622-olcsobban-aruljak-pely-barnaek-a-rozsadombi-lakasukat.htmlMivel Pély Barna és Galambos Dorina elválnak egymástól, közös otthonuk is eladásra kerül. A 133 négyzetméteres rózsadombi lakást eredetileg több mint 100 millió forintért hirdették meg, de most engedtek az árból. OtthonOrigoLakásdekoráció - Falra hányt borsó helyett 5 szuper DIY-s ötlethttp://www.life.hu/otthon/20180619-lakasdekoracios-diy-s-tippek-keszits-a-falra-sajat-magad-diszeket.htmlA lakás dekorálásához nem kell se sok pénz, se sok idő, se ügyes kéz. Ezekkel a szuper egyszerű és gyors DIY-s ötletekkel Te is könnyedén feldobhatod az otthonodat azokkal az öltetekkel, amiket a Society19 oldalon találtunk. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.