Pablo Escobar egykori villáját ma paintball pályaként használják

ház Villa drog kokain otthon Pablo Escobar paintball
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő, hogyan néz ki ma az egykori kokainkirály, Pablo Escobar luxusvillája. A 20 hektáros területet, amelyen hatalmas partykat rendeztek, ma már a természet elkezdte visszahódítani, ám a vállalkozó szellemű turisták akár paintballozhatnak is. 

Luxus, pénz, kokain, fegyverek, nők: erre számíthatott az, aki belépett Pablo Escobar kokainkirály villájába, amikor ő még élt. A véreskezű drogkereskedő elképesztő luxusban élt 20 hektáros telkén, a hatalmas medence, a vendégház és a villa még ma is állnak, ám már egyáltalán nem tündökölnek korábbi fényükben.

A bár még ma is működik, de csak azért, hogy a paintballozni érkezők tudjanak hol falatozni. A birtokon hatalmas gödröket ástak a kincskereső turisták, sőt, a falakon is lyukakat ütöttek a zsákmány reményében. Pablo Escobar ugyanis duplafalúra építtette a házat azért, hogy a kokaint és a pénzt is odarejtsék. A kokainkirályt egyébként 1993-ban lőtték le Medellínben, ebben a villában. Háza azóta elhagyatott. A The Star cikke szerint ma a paintballozók járnak ide, hogy 16 000 forintnak megfelelő összegért lövöldözhessenek a sokat látott falak között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.