Eladják Gábor Zsazsa méregdrága hollywoodi otthonát

Forrás: KPA/ Northfoto/Central European Rights/ Northfoto/Keystone -
ház Villa Hollywood Gábor Zsazsa eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő összegért, 23,45 millió dollárért, azaz 6 milliárd forintért árulják Gábor Zsazsa egykori villáját. Az elképesztő kúriát korábban már eladta egy befektetőnek, ám haláláig ott élhetett. Ez a befektető kínálja most megvételre.

Gábor Zsazsa majdnem 900 négyzetméteres hollywoodi ingatlanában 6 hálószoba, 7 fürdőszoba, valamint vársora néző terasz és medence található. A magyar színésznő előtt Elvis Presley birtokolta a villát, így aki megveszi egy darabka történelemmel is gazdagabb lesz - írja a Fortune.com.

Gábor Zsazsa otthonában Forrás: KPA/ Northfoto/Central European Rights/ Northfoto/Keystone

A házat 23,45 millió dollárért, azaz 6 milliárd forintért kínálja eladásra az a befektető, akinek még Gábor Zsazsa adta el a házat, amikor már elszegényedett. A befektető azonban megengedte, hogy haláláig ott éljen.

Gábor Zsazsa ebédlője Forrás: Matt Baron / BEImages/THIS COPYRIGHTED IMAGE MUST NOT BE USED WITHOUT PERMISSION/Matt Baron / Beimages

De természetesen nappali, dolgozószoba, családi szoba, két konyhaszigettel rendelkező konyha is található a mesés épületben, amelyben olyan hírességek vacsoráztak, mint Ronald Reagan, Elizabeth Taylor vagy épp Frank Sinatra.

Ebből a medencéből csodás a városra néző kilátás Forrás: Matt Baron / BEImages/THIS COPYRIGHTED IMAGE MUST NOT BE USED WITHOUT PERMISSION/Matt Baron / Beimages

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.