Dér Heni megmutatta otthonát: videó

otthon videó Dér Heni lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni életében először engedett be egy stábot az otthonába: ilyen szép helyen lakik az énekesnő.

Dér Heni először engedett bepillantást otthonába, ahol barátait gyakran fogadja. Mivel az énekesnő imád főzni, szeretnek nála vendégeskedni ismerősei. A hatalmas étkezőben bőven el is fér a társaság, ahogy a tágas nappaliban is van hely a beszélgetésekre. Heni még a hálószobáját is megmutatta a FEM3 kameráinak, ahol Joshi Bharatnak feltűntek az ágyon a szív alakú plüssfigurák. Így derült ki, hogy az énekesnő új szerelemre talált, de kapcsolatáról sokkal többet nem akart elárulni.

23 milliárdért birtokol ingatlanokat Taylor Swift! Nézz be mind a nyolc otthonábahttp://www.life.hu/otthon/20180710-taylor-swift-nyolc-ingatlant-birtokol.htmlHabár Taylor Swiftet zenei karrierje emelte a hírességek sorába, az énekesnő ingatlanmogulként is megállja a helyét. A 28 éves szupersztár közel 23 milliárd forint értékű ingatlanporfólióval rendelkezik. Mutatjuk is, hogy melyek a Taylor tulajdonában lévő házak. OtthonOrigoA fekete szexi, még ha konyháról is van szó: képekhttp://www.life.hu/otthon/20180709-a-fekete-szin-szexi-meg-ha-konyharol-is-van-szo.htmlA konyhát imádjuk a fehér és világos színek pompájában, hiszen a tisztaságot tükrözi. Vannak azonban merészebbek, melyekben a rejtélyesség mellett megjelenik az elegancia és a szexiség is. Nézzük hát a csodás fekete alapú konyhákat. OtthonOrigo14+1 dolog, amit SOSE dobj a vécébe, ha szeretnéd elkerülni a dugulásthttp://www.life.hu/otthon/20180704-ezeket-a-dolgokat-sose-dobd-a-vecebe.htmlA WC egyfajta mindent elnyelő gödörnek tűnhet. Csak beledobod, ráengeded a vizet, és el is tűnt. Ám sajnos sok esetben a mindenféle, nem odaillő dolgok komoly dugulást okozhatnak. Ha te sem akarsz a vécéből felömlő vízzel bajlódni, akkor a következőket fogadd meg! OtthonOrigoKísérteties fotók: így néz ki ma az egykor hírhedt szekta, Little Bethlehem központjahttp://www.life.hu/otthon/20180708-kiserteties-fotok-igy-nez-ki-ma-az-egykor-hirhedt-szekta-little-bethlehem-kozpontja.htmlNem sok maradt mára az egykor hírhedt szekta, Little Bethlehem fényűző épületeiből, az azonban még mindig jól látszik, milyen pompában élt George Pike tiszteletes és hívei a hetvenes években. Otthon--Csősz Boglárka megmutatta törökországi gyönyörű kertjéthttp://www.life.hu/otthon/20180706-csosz-boglarka-megmutatta-torokorszagi-gyonyoru-kertjet.htmlA Feleségek luxuskivitelben című műsorban egyszer már megmutatta otthonát Csősz Boglárka, ahol török férjével, Burak Taluval él. Ám most egy eddig nem látott részletet mutatott közösségi oldalán. OtthonFotó: Mudra László - OrigoEzekkel a színekkel vedd körbe magad otthon, hogy megteremtsd a harmóniáthttp://www.life.hu/otthon/20180703-ezekkel-a-szinekkel-vedd-korbe-magad-otthon-harmonia-a-lakberendezesben.htmlFontos, hogy otthonod téged tükrözzön, de ami még ennél is lényegesebb, hogy a színei igazodjanak személyiségedhez. Így érheted el a tökéletes harmóniát. Összegyűjtöttünk pár példát arra, hogy bizonyos típusú emberekhez milyen főszínek illenek leginkább. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.