Így nézne ki a valóságban a Simpson család nappalija

nappali otthon stílus lakberendezés A Simpson család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesen vannak azok, akiknek Homer és Marge neve hallatán, ne ugrana be a sárga bőrű amerikai rajzolt család, akik három gyermekükkel élik hétköznapjaikat. Most lehetőséged nyílik arra, hogy a HomeAdvisor és a NeoMam Studio jóvoltából megnézd, miként festene a nem épp álom nappalijuk - rózsaszín fal, lila bútorok –, ha a valóságban is létezne, méghozzá többféle stílusban.

A Simpson család immár 29 éve töretlenül a nézők egyik kedvenc sorozata, és nem csupán hazájában, az Egyesült Államokban. Itthon is sokan szeretik a tipikus amerikai család mindennapjait, mely nem csak egyedi humorával és ikonikus karaktereivel nyűgözi le a tévé előtt ülőket. A társadalmi aktualitásokra való reagálással, a sztárok és híres közéleti, politikai személyek „felvonultatásával” igazi színfolt a sorozatok palettáján.

Így festene 2018-ban a Jóbarátok lakása

Egy belsőépítészeti startup cég, a Modsy álmodta újra a sorozattörténelem egyik leghíresebb lakását. A cél az volt, hogy bemutassák, hogyan nézne ki Monica Geller lakása 2018-ban.

Mindig nagyon érdekes, amikor elképzeljük, hogy egy rajzolt környezet miként működne a valóságban. Ami még ennél is izgalmasabb, ha az alapkoncepciót átültetjük különböző stílusokba. Most itt a lehetőség. Kattints a képre, és nézd meg a galériánkat:

Forrás: homeadvisor.comhttp://www.life.hu/otthon/galeria/20180712-igy-nezne-ki-a-valosagban-a-simpsons-csalad-nappalija-amerikai-rajzfilm-sorozat.htmlmiddleoff900600
14+1 dolog, amit SOSE dobj a vécébe, ha szeretnéd elkerülni a dugulásthttp://www.life.hu/otthon/20180704-ezeket-a-dolgokat-sose-dobd-a-vecebe.htmlA WC egyfajta mindent elnyelő gödörnek tűnhet. Csak beledobod, ráengeded a vizet, és el is tűnt. Ám sajnos sok esetben a mindenféle, nem odaillő dolgok komoly dugulást okozhatnak. Ha te sem akarsz a vécéből felömlő vízzel bajlódni, akkor a következőket fogadd meg! OtthonOrigoEzekkel a színekkel vedd körbe magad otthon, hogy megteremtsd a harmóniáthttp://www.life.hu/otthon/20180703-ezekkel-a-szinekkel-vedd-korbe-magad-otthon-harmonia-a-lakberendezesben.htmlFontos, hogy otthonod téged tükrözzön, de ami még ennél is lényegesebb, hogy a színei igazodjanak személyiségedhez. Így érheted el a tökéletes harmóniát. Összegyűjtöttünk pár példát arra, hogy bizonyos típusú emberekhez milyen főszínek illenek leginkább. Otthon--Előtte-utána: egy erkélyes lakás átalakításahttp://www.life.hu/otthon/20180630-elotteutana-egy-erkelyes-lakas-atalakitasa-felujitasa-fotok.htmlEgy külföldi blogger otthona fantasztikus átalakuláson ment át. Ez a lakás a csupasz falaival és a semleges színeivel remek terepet adott egy bohém designhoz. Nem történt se festés, se falmozgatás, csupán a bútorok és a kiegészítők révén történt meg az a hihetetlen mértékű metamorfózis, melyet neked is látnod kell. OtthonOrigoLakásdekoráció - Falra hányt borsó helyett 5 szuper DIY-s ötlethttp://www.life.hu/otthon/20180619-lakasdekoracios-diy-s-tippek-keszits-a-falra-sajat-magad-diszeket.htmlA lakás dekorálásához nem kell se sok pénz, se sok idő, se ügyes kéz. Ezekkel a szuper egyszerű és gyors DIY-s ötletekkel Te is könnyedén feldobhatod az otthonodat azokkal az öltetekkel, amiket a Society19 oldalon találtunk. OtthonOrigoPanelek korszerűsítése - Így növelheted lakásod értékét!http://www.life.hu/otthon/20180527-panelek-korszerusitese-noveld-lakasod-erteket-felujitas.htmlA paneleket hajlamosak vagyunk elfogadni olyannak, amilyennek 50 évvel ezelőtt megépítették őket. Jó tudni azonban, hogy a mai napig nagyon sokan keresik ezeket a típusú lakásokat, de nem csupán eladási célzattal jöhetnek jól a következő korszerűsítési, felújítási tippek. Legyen élhetőbb és értékállóbb otthonod! OtthonOrigoLegyen a konyhádban végre rend! – Ötletek a praktikus tárolás jegyébenhttp://www.life.hu/otthon/20180525-legyen-a-konyhadban-rend-otletek-a-praktikus-tarolas-jegyeben.htmlA praktikusság és a helytakarékosság elsőszámú szempont egy konyha esetén, mi pedig remek ötleteket hoztunk, hogy ezt könnyedén, átalakítás nélkül elérhesd. Nem számít, mekkora a konyhád, vagy mennyi hely van benne, ezekkel az ötletekkel tágasabb és élhetőbb lesz. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.