Németh Kristóf felújítja otthonát, így szállodába költözik kisfiával

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
felújítás Németh Kristóf Körszálló összeköltözés szerelem lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel egy hónapra a Körszállóba költözik kisfiával Németh Kristóf színész. Elmondta, mi ennek az oka.

Németh Kristóf hamarosan összeköltözik szerelmével, Zitával. Emiatt azonban át kell alakítani a színész legénylakását, hogy igazi családi fészekké váljon. A felújítás idejére pedig nem maradhat otthon a színész és kisfia, Lóci. A házat teljesen szétszedik, Lócinak is lesz egy lakosztálya, Kristóf és Zita hálószobája is megújul, valamint a konyha és a fürdő is teljesen kicserélődik.

Németh Kristóf a Körszállóba költözik Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Nemrégiben döntöttünk az összeköltözés mellett a szerelmemmel, és ősztől új környezetben szeretnénk élni. Elkezdődött az otthonunk átalakítása, kissé komfortosabbá, frissebbé szeretnénk tenni. Rajta volt a bakancslistámon, hogy egyszer beköltözzek a Körszálló egy csodás panorámájú lakosztályába. Egész gyerekkoromban vágyakozva néztem a családi házunk erkélyéről az épületet. Most a szülői házat fogom látni a Városmajor túloldalán" - mondta a Blikknek a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.