Lakatos Márk kiadja budapesti lakását: ennyibe kerül

otthon Lakatos Márk lakás kiadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lakatos Márk lakása ezentúl bárki otthona lehet, a stylist ugyanis kiadná 100 m2-es otthonát.

Lakatos Márk lakása felkerült az egyik legnagyobb ingatlanhirdető oldalra, vagyis a stylist kiadja otthonát. Akárki lakhat a belváros szívében elhelyezkedő meglehetősen tágas otthonban, amennyiben van elég pénze a bérletidíjra. Egyáltalán nem olcsó ugyanis a kínált lakás, bár nem túlságosan elrugaszkodott a mai árakat, a méretet és a helyszínt figyelembe véve.

Lakatos Márk lakása kiadó Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A 100 m2-es otthon a Nagymező utcában található, melyért 380 ezer forintot kér Márk, aki egy pillanatig sem titkolta, hogy övé a lakás, hiszen minden fényképen rajta volt. A hirdetést az nlcafé szúrta ki, de meglehet, hogy a plusz reklámnak köszönhetően már sikerült is bérlőt találni, ugyanis azóta lekerült az oldalról az otthon.

Így űzd ki otthonodból az ártó erőket, szellemekethttp://www.life.hu/otthon/20180730-igy-uzd-ki-otthonodbol-az-arto-eroket-szellemeket-kiserteteket.htmlA lakásban lappangó ártó erőket, kísérteteket könnyen észreveheti még az is, aki nem nyitott a paranormális jelenségekre. A váratlanul érkező és tartósan fennálló rossz közérzet, a furcsa szagok, az indokolatlan indulatok ellen érdemes tenni, hiszen ezek nem fognak maguktól elmúlni. Korábban már írtunk arról, hogy milyen jelei lehetnek, ha otthonodban szellem jár, most nézzük meg, mit tehetsz ellenük. OtthonOrigoHúzd magadra a munkásnadrágot! - Nők és a lakásfelújításhttp://www.life.hu/otthon/20180729-huzd-magadra-a-munkasnadragot-nok-lakasfelujitas.htmlAnnak, aki már próbált szakember találni kisebb, vagy akár nagyobb lakásfelújítási munkák elvégzésére, nem árulok el nagy titkot azzal, hogy szinte a lehetetlennel próbálkozott. Mit tehetünk hát, mi nők egy ilyen helyzetben? Megcsináljuk magunk. OtthonOrigoNémeth Kristóf felújítja otthonát, így szállodába költözik kisfiávalhttp://www.life.hu/otthon/20180801-nemeth-kristof-felujitja-otthonat-igy-szallodaba-koltozik-kisfiaval.htmlKözel egy hónapra a Körszállóba költözik kisfiával Németh Kristóf színész. Elmondta, mi ennek az oka. Otthon--A Jóban Rosszban egykori sztárja, Novák Heni megmutatta álomotthonáthttp://www.life.hu/otthon/20180731-a-joban-rosszban-egykori-sztarja-novak-heni-megmutatta-alomotthonat.htmlA TV2 egykori sztárja, Novák Heni megmutatta, milyen álmai otthona: hihetetlenül gyönyörű! Otthon--Nézz be Kasza Tibiék otthonába: fotóhttp://www.life.hu/otthon/20180731-nezz-be-kasza-tibiek-otthonaba.htmlKasza Tibi és Manker megmutatta, hogy néz ki a szoba jelenleg, ahova kisbabájuk érkezik hamarosan. OtthonOrigo6 tipp, hogy túléld otthonodban a kánikulát klíma nélkülhttp://www.life.hu/otthon/20180730-tippek-hogy-tuleld-otthonodban-a-kanikulat-klima-nelkul.htmlEgy ideig hőségriadóval kell szembenéznünk, mely otthon az igazán kibírhatatlan. Természetesen a légkondicionáló remek megoldás az ilyen időszakokban, de nem mindenkinek van erre a kis csodakészülékre lehetősége. Nos, a lakásban az enyhe pára, a légmozgás és a sötét az, ami kibírhatóbbá tudja tenni a nyári kánikulát. Mutatjuk is, miként! OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.