Hat hegyi házikó, ahol a lélegzetelállító panoráma garantált

ház kilátás Panoráma hegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán sehol nem érezni jobban a természet lüktető erejét, mint a hegyek között. Ha te is imádod a hegyeket, az erdőket, a természetet, akkor pontosan tudod, hogy miről beszélünk. Következzen most hat lélegzetelállító házikó a nagyvilágból, ahonnan egész nap élvezhető a panoráma. Ennél jobb feltöltődést nem is tudunk elképzelni. 
  • AKASHA MOUNTAIN RETREAT - HEIDELBERG, DÉL-AFRIKA

Dél-Afrika festői Langeberg-hegységére néz ez a csodás villa, ami három hálószobával és két fürdőszobával rendelkezik. Nem kell messzire menni a természet felfedezéséhez, a háztól indulva csodás túrákat lehet tenni, de maga a ház is olyan gyönyörű, hogy ott lenni is egy élmény.

Forrás: Claire Gunn Photography
  • TUBAKUBA - BERGEN, NORVÉGIA

A hegyoldalban megépített házikót a bergeni egyetem építészhallgatói tervezték. Céljük egy zsúfoltságtól mentes, családi nyaraló megalkotása volt. A lak három felnőtt és két gyermek elszállásolására alkalmas.

Forrás: Helge Skodvin, Gunnar Sørås & Leander Van Riet/OPA Form
  • SHAKTI 360° LETI - LETI, UTTARAKHAND, INDIA

Két napi utazásra található ez a rejtett házikó a legközelebbi várostól, Új-Delhitől. A fenntarthatóságot és a luxust sem nélkülöző lak a Himalája vonulataira nyújt rálátást.

Forrás: Welcome Beyond
  • TE KAHU - WANAKA, ÚJ-ZÉLAND

A kristálytiszta vizű Wanaka-tó partján található a rendkívül modern, négy hálószobás ház, a Ta Kahu. A cédrusfából épült nyaralót helyi kézművesek alkotásaival tették igazán egyedivé.

Forrás: Release Wanaka—Te Kahu
  • THE ARK - MATUGAMA, SRÍ LANKA

Buja esőerdők ölelik körül a Srí Lankán található luxusházat, ami mellé a fák koronájához épített medence is tartozik. A háromemeletes ház bérléséhez még külön séf is jár, aki a legínyencebb fogásokkal kényezteti a vendégeket.

Forrás: Narein Perera & The Ark Sri Lanka
  • SADDLE PEAK HOUSE - TOPANGA, KALIFORNIA, USA

Santa Monica hegyeire és a Csendes-óceánra néz a Los Angeles-i nyüzgéstől messze megépített házikó. A négy hálószobás, három fürdőszobás ház medencével és több kültéri pihenőhellyel is rendelkezik.

Forrás: Uncercle, Mickael Samama & Pauline Barré

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.