Felfújható bútorok, amik a lakásban, a kertben és a teraszon is megtalálják a helyüket

Forrás: Press Loft -
terasz kerti bútor otthon felfújható bútor fotel kert lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnél egy igazán mobil kerti bútort? Netán váratlan vendégeid érkeznek? Esetleg csak szeretnél olcsón valami stílusos és vagány elemet a lakásodba? Nos, a felfújható bútorokat neked találták ki. Megmutatjuk az előnyeiket és természetesen a hátrányaikat, és adunk egy kis ízelítőt is, ha kedvet kapnál.

Vannak kifejezetten kertbe, teraszra tervezett darabok. Hidd le, hogy jóval kényelmesebb – nem mellékesen pedig stílusosabb – egy kanapén, fotelben lazulni az esti grillnél, mint egy műanyag kerti székben. Persze, azért nem árt odafigyelni, hogy hova teszed a kést és a villát.

A házba olyan felfújható bútorokat kínálnak, melyek kialakítása, sőt anyaga sem áll távol a hagyományos darabokétól. Természetesen vannak nagyon erős kialakításúak, de lássuk be, ha nem hirtelen vendégekről van szó, az elsődleges helyük a gyerek- és tiniszoba, valamint egy bohém életérzésű felnőtt lakása.

Forrás: Press Loft

Bevallom, volt szerencsém fél éven keresztül egy dupla matracos felfújható ágyon aludni, ami meglepően kényelmes volt. Egyszer azonban váratlanul arra ébredtem, hogy felborultam vele. Egyébként remekül kiszolgált.

A felfújható műanyag bútorokat ne úgy képzeld el, mint egy sima gumimatracot, amire ráfekszel és hagyod, hogy ringasson a víz. Ezek anyaga ugyanis jóval vastagabb, és a design tekintetében is jóval meghaladták a vízi rokonaikét. Természetesen a kilyukadás veszélye ezeket is fenyegeti, de a legtöbb szettben található több „folt”, a felfújható bútor anyagából és egy speciális ragasztó. Ezekkel könnyen megjavíthatod, és tovább használhatod őket. Szájjal is nekifeszülhetsz, de inkább pumpával ess nekik, ha nem szeretnél a végére elájulni.

Nagy előnyük, hogy leengedett állapotban igen kis helyet foglalnak el. Így télen könnyű tárolni a kertben használatos darabokat, de a vendégváró fotelek, puffok és ágyak is bátran várhatnak egy szekrény mélyén a megfelelő alkalomra. Nem szabad az áruk mellett sem elmenni, hiszen egyáltalán nem drágák, sőt.

1. Boom Box felfújható hőszigetelő táska - vivre.hu 3560 Ft, 2. Felfújható fotelágy - vidaxl.hu 15.369 Ft, 3. Glitteres felfújható fotel - target.com 29.99 dollár, 4. Felfújható fotel és lábtartó - medencefutar.hu 6900 Ft, 5. Multifunkciós felfújható kanapé és ágy - wellnessshop.hu 16.150 Ft, 6. Felfújható puff ELMO - banaby.hu 7607 Ft, 7. Hello Kitty felfújható gyerekház - tiptopotthon.hu 24.490 Ft, 8. Blofield kanapé - brent.hu 15.000 Ft+áfa, 9. Felfújható ágy karfával - praktiker.hu 26.990 Ft Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.