Irigy Hónaljmirigy ház Ambrus Zoltán tartozás eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudja, hova költözik Amburs Zoltánnak, az Irigy Hónaljmirigy egykori tagjának. Egy rokona miatt kell megválnia otthonától. 

Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy egykori tagja ismét nem lehet nyugodt. Egyik rokona tartozást halmozott fel, így a családnak el kell adnia a közös ingatlant, amiben a zenész is lakik.

„Költöznöm kell, de azt nem tudom, hova. Most nagyon nem egyszerűek a hétköznapok. Az egyik rokonom nagy hülyeséget csinált, aki benne volt némi pénzzel a lakásban. Mivel a tartozást nem tudja másképp kifizetni, el kell adnunk az ingatlant" - mondta Ambrus Zoltán, aki egyelőre nem tudja, hol húzhatná meg magát.

Reméli, hogy hamarosan megoldódik a feszült helyzet. Már keresett ügyvédet, ingatlanoshoz fordul majd, hogy megtalálják új otthonát.

Ambrus Zoltánnak költöznie kell Forrás: rtl.hu

Légy Te a lakberendezési stílusrendőrség: Menő vagy ciki?http://www.life.hu/otthon/20180912-legy-te-a-lakberendezesi-stilusrendorseg-meno-vagy-ciki-szavazas.htmlRengeteg olyan lakberendezési stílus, elem és kiegészítő van, amely megrekedt az évek örvényében, és mi sem szeretnénk őket lecserélni. Beépülhetnek otthonunk stílusába, ragaszkodhatunk hozzájuk, netán praktikumuk miatt nem akarunk megválni tőlük. A következőkben összeszedtünk ezek közül párat, melyeknél nehéz eldönteni, hogy valóban lejárt-e az idejük. Dönts Te! OtthonOrigoCsepregi Éva megmutatta otthonát: videóhttp://www.life.hu/otthon/20180914-csepregi-eva-megmutatta-otthonat.htmlCsepregi Éva új otthonát teljesen átalakította, hogy igazán az övé legyen, és meg is mutatta, hogy sikerült az átváltoztatás. Otthon--Filléres őszi dekorációk termésekbőlhttp://www.life.hu/otthon/20180911-filleres-oszi-dekoraciok-termesekbol.htmlAmíg nyáron nem mindenki tart igényt arra, hogy sok dekorációval vegye körbe magát, az őszi szezon – amikor jön az otthoni bekuckózás időszaka – mindenkiben felébreszti ezeket az ösztönöket. Most mutatunk néhány egyszerű, és olcsó dekorációt, amivel pillanatok alatt őszi hangulatot teremthetsz. OtthonOrigoEgyre többen választják a modern minimalista stílust: fotókhttp://www.life.hu/otthon/20180910-egyre-tobben-valasztjak-a-modern-minimalista-stilusu-lakberendezest-fotok.htmlEgy modern minimalista ház és lakás mindig az egyszerűséget tartja szem előtt. Kialakításakor a tulajdonost és a többi lakót veszi alapul, az ő igényeik szerinti legpraktikusabb elrendezésre törekszik. Letisztultsága nem csupán a színekben, de a formavilágban, valamint a dekorációs elemekben is megjelenik. OtthonOrigoCsodálatos és meglepő lakásfelújítási ötletek: előtte-utána fotókhttp://www.life.hu/otthon/20180910-lakasfelujitasi-es-atalakitasi-otletek-elotte-utana-fotok.htmlTanulmányok bizonyítják, hogy az otthoni környezet megváltoztatása, igen jó hatással van a kreatív energiák felszabadítására, a depresszió kezelésére, valamint segít kimozdítani a mindennapos rutinból. Egy kis átalakítást követően az emberek optimistábbá és vidámabbá válnak. OtthonOrigoA királynő új házzal lepte meg Harry herceget és Meghan Markle-t: ide költözik a párhttp://www.life.hu/otthon/20180904-ide-koltozik-harry-herceg-es-meghan-markle-adelaide-cottage.htmlA korábbi hírekkel ellentétben úgy tűnik, hogy Harry herceg és Meghan Markle mégsem a Nottingham Cottige-ba költözik, hanem egy másik házba, melyet Erzsébet királynőtől kaptak ajándékba. Mutatjuk, mit kell tudni róla. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.