Náray Tamás állítólag árulja mindkét otthonát

Gödöllő otthon Budapest Náray Tamás eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha igazak a hírek, akkor Náray Tamás mindkét otthonától megválik: kertes házát, és budapesti lakását is áruba bocsátotta.

Náray Tamás kétlaki életet élt, hiszen Gödöllőn és Budapesten is volt bázisa. A Ripostinformációi szerint azonban mindkét lakását áruba bocsátotta a divattervező. A gödöllői családi ház - amiről persze nem tudhatjuk biztosan, hogy valóban a divattervezőé - igazi luxusélményt nyújt: a több mint 300 négyzetméteres, 3 szintes otthonban minden megvan, ami a csendes pihenéshez, vagy a hangos szórakozáshoz szükséges. Kinti és benti medence is szolgálja a kényelmet, emellett szauna, aromafürdő és szolárium is található a házban, ami amellett, hogy csodálatos, igazán praktikus is: 220 milliót kérnek érte a hirdetés szerint.

A hírek szerint Náray Tamás árulja otthonait Forrás: Polyák Attila/Origo

A budapesti lakás is alkalmas méreteiben egy családnak, ráadásul igen közel található a gyönyörű Andrássy úthoz. A 147 négyzetméteres ingatlan kialakítását a lakás hirdetése szerint Náray Tamás tervezte. Egybenyitva, de két különálló otthonként is használható. 88,9 millió forintért találhat új gazdát az otthon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.