Lehet, nem veszíti el házát az egykori neotonos Pál Éva

Forrás: TV2 -
ház hitel ingatlan Pál Éva Neoton Familia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fontos ítéletet hozott a közelmúltban az Európai Bíróság: perelhetnek a magyar devizahitelesek. Így felcsillant a remény Pál Éva, a Neoton egykori énekesnője számára is. 

Mint tudni lehet, Pál Éva svájci frankos hitele miatt került csapdába. Csepeli címére július elején érkezett végzés, miszerint még abban a hónapban elárverezik az otthonát, amennyiben nem egyenlíti ki a számlát.

"Eddig sikerült haladékot kérnem a banktól, de a luxemburgi döntésre már nagyon vártam, és tényleg jó hírt kaptunk mi, hitelesek. A bejelentés napján egész nap a híreket lestem, alig vártam, hogy a piacon végezzek a munkával" - nyilatkozta Éva a Blikknek.

Forrás: TV2

"Én is találkozom egy ügyvéddel, és megbeszéljük, ez pontosan mit jelent az én esetemben. Pozitív vagyok, ahogy eddig is, de nem veszek semmit készpénznek, amíg meg nem oldódik a problémám. Ki tudja, hogy döntenek a magyar bíróságok. Szóval továbbra is rettegek, hogy elvesztem a házat, de próbálok pozitív maradni, én mindent megteszek, hogy megtartsam" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.