Végre talált albérletet a látássérült egyetemista fiú, Máté, és kutyája, Fülöp

kutya otthon látássérült albérlet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vakvezető kutyájával keresett albérletet Budapest belvárosában egy látássérült egyetemista fiú, de azt mondja, mindenhonnan elutasították. Erről Máté a nagy nyilvánosság előtt is beszélt, és úgy tűnik, érdemes volt, ugyanis megvan az ideális albérlet, ahova  a négy éves fekete labradorral, a segítő kutyával, Fülöppel beköltözhet. 

Móricz Máté idén kezdte az egyetemet, de kénytelen volt napi 4 órát ingázni Dunaújváros és Budapest között, mert senki nem volt hajlandó neki lakást kiadni. Már a közösségi oldalakhoz fordult segítségért, ahol Fülöpnek saját blogja van, hogy bizonyítsa a világnak: Fülöp fantasztikus lény, nem visszautasítást érdemelne. Máté nemrégiben az RTL Klubban beszélt a kialakult kilátástalan helyzetről.

A nyilvánosság azonban segített Máténak és Fülöpnek, ugyanis néhány órája jó hírt tettek közzé, megtalálták a lakást, ahova beköltözhetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.