Így faragj halloweeni zombi sütőtököt!

Forrás: Shutterstock -
DIY töklámpás sütőtök tökfaragás zombi Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A halloweenről korábban már írtunk egy átfogó cikket. Ebben többek közt rámutatunk, hogy ez az ünnep jóval több mint egy „amerikai őrület". A gonosz és ártó szellemek elűzése igen fontos pontja október 31-e estéjének, amelyben nagy segítségünkre lehet egy töklámpás. Természetesen a kifaragása remek móka is lehet, egyedül, barátokkal vagy épp a gyerekekkel.

Amennyiben kezdő vagy e téren, úgy valami egyszerűbb formába vágj bele. Skalpold meg a tököt, majd egy kanál segítségével szedd ki a belsejét. Ezután késsel vágj rá szemeket, orrot és szájat, majd tegyél bele egy gyertyát. Kész is.

Egy töklámpás kifaragása remek móka is lehet, egyedül, barátokkal vagy épp a gyerekekkel Forrás: Shutterstock

Ám ha már tavaly is faragtál tököt, és kedvet kaptál egy igazán zombis lámpáshoz, akkor ezt a DIY-s videót épp neked találtuk. Ne ijedj meg, elsőre valóban nem tűnik a legegyszerűbbnek, de egy kiváló délutáni program lehet a töklámpás faragásából, miközben szuperül szórakozol, és nem mellesleg neked lesz a legvagányabb lámpásod. A tökön kívül még egy kis slime-ra is szükséged lesz, de ez akár el is hagyható.

Rémálom a nagy karácsonyi hajtás előtt - Haláli lakásdekorációs ötletekhttp://www.life.hu/otthon/20181017-remalom-a-nagy-karacsonyi-hajtas-elott-halloween-lakasdekoracios-otletek.htmlA halloween itthon is egyre népszerűbb, hiszen sokan szeretjük lakásunkat az épp aktuális ünnep szerint díszíteni. Október 31-e pedig kiváló alkalmat termet, hogy némi borzongással töltsük meg az egyébként békés és harmóniában lebegő otthonunkat. A következőkben igazán félelmetes lakásdekorációs ötletekkel fogsz találkozni, kérlek, ennek tudatában olvass tovább. OtthonOrigoVásárolj tudatosan élelmiszert, tárold megfelelően, és spórolj évi több tízezer forintot!http://www.life.hu/otthon/20181016-a-tudatos-elelmiszervasarlassal-es-a-megfelelo-tarolassal-sporolhat-egy-csalad.htmlMit szólnál, ha azt mondanánk, némi tudatossággal, és kellő odafigyeléssel évente akár 50 ezer forintot is megspórolhatsz? Jól hangzik, ugye? Nos, a következőkben az élelmiszervásárlásról és tárolásról lesz szó, amiben mi, magyarok nem vagyunk túl jók. Legalábbis ezt mutatja a KSH kutatása. OtthonOrigoElhagyott helyek - Ahol megállt az idő; lakatlan Európahttp://www.life.hu/otthon/20181012-elhagyott-helyek-ahol-megallt-az-ido-lakatlan-europa.htmlAz elhagyott helyekre mindig izgalommal, és némi szomorúsággal tekintünk. Ott lebeg felettük egy olyan kor, egy olyan idő, melyben még épen fogadták az embereket, otthont nyújtottak családoknak, közösségi térként működtek. Elnézve őket, számtalan emléket vélünk felfedezni az omladozó falak között, melyek szinte kiáltanak a megértésünkért. OtthonOrigoKészíts kedves szellemeket otthonra – Dekoráció Halloweenrehttp://www.life.hu/otthon/20181009-keszits-kedves-szellemeket-otthonra-halloween-dekoracio-diy.htmlA Halloween kedvesen félelmetes mivoltát egyre többen kezdik felfedezni itthon is. Arról, hogy mit is takar ez az ünnep, korábban már írtunk. Most mutatunk egy szuper egyszerű és mégis látványos halloweeni lakásdekorációt, amihez nem kell se nagy kézügyesség, se több ezer forint. OtthonOrigoTöbbet ártasz, mint használsz - Tisztítási tévhitek http://www.life.hu/otthon/20181005-tobbet-artasz-mint-hasznalsz-tisztitasi-takaritasi-tippek.htmlMindenki szereti a hatékony takarítási tippeket, de nem szabad mindent elhinni, amit hallasz. Sok ilyen ötlettel igazából többet árthatsz, mint használsz. A Good Housekeeping Institute összegyűjtött pár, széles körben elterjedt háztartási tanácsot, melyeket inkább ne fogadj meg. OtthonOrigoOtthonodban egy félelmetes ragadozó rovar les áldozatra: a légyölő pókszázlábúhttp://www.life.hu/otthon/20181003-otthonodban-egy-felelmetes-ragadozo-rovar-les-aldozatra-legyolo-pokszazlabu.htmlAz otthonunkat számtalan rovarral osztjuk meg, de a pókokkal ellentétben a legtöbbjükre nincs szükségünk. Épp ezért, a véletlen találkozások nagy eséllyel egy laza papucs csattanással érnek véget. Van azonban egy ízeltlábú, mely borzalmas külsejével és Predator természetével értetlenséget, valamint rettegést hoz el a szívünkbe. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.