Hosszú Katinka megmutatta új otthonát: fotó

fotó új otthon Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka Shane Tusuppal való szakítása óta teljesen kicserélődött. A vidám, mosolygós és közvetlen Iron lady a magánszférájából is egyre többet mutat meg: ezúttal otthonának egy részletét.

Csodaszép helyre költözött Hosszú Katinka, aki bár eddig még csak a kertjét mutatta meg, ebből is jól látható, hogy meseszép helyen piheni ki az edzések fáradalmait.

Hosszú Katinka otthona Forrás: Instastory

Hosszú Katinka megmutatta öccsét: a 25 éves Ádámmal együtt edzettek

Hosszú Katinka fiútestvérei is örökölték a sport iránti szenvedélyt: bátyja, Gergő és öccse, Ádám is kosárlabdázik. Az úszónő most előbbit mutatta meg a közösségi oldalán.

A szülőség nem könnyed játék – 6 módja, hogy levezesd a gyereknevelés okozta stresszthttp://www.life.hu/csalad/20181017-6-modja-hogy-levezesd-a-gyerekneveles-okozta-stresszt-szulokent.htmlA szülői stressz elől nem menekülni kell, hanem megelőzni, feloldani. Ez azért is elengedhetetlen, mert a gyereknevelés rengeteg türelmet, nyugodtságot és kiegyensúlyozottságot igényel, melyeket stresszesen képtelenség elérni. Most mutatunk 6 módszert arra, amellyel csökkentheted a felgyülemlett feszültséget. CsaládOrigo33 év után találkozik siketnéma apjával Mohamed Fatima énekesnőhttp://www.life.hu/csalad/20181022-33-ev-utan-talalkozik-siketnema-apjaval-mohamed-fatima-enekesno.htmlFatima semmit sem tudott az édesapjáról, egészen mostanáig. A férfi, aki Egyiptomban él, megtalálta a lányát. Most arra készül, hogy férjhez adja Fatimát. Család--Tündéri videót tett közzé kisfiáról Szinetár Dórahttp://www.life.hu/csalad/20181021-tunderi-videot-tett-kozze-kisfiarol-szinetar-dora-szineszno.htmlOrigoMariam Nabatanzi ugandai anya, akinek 40 éves korára már 44 gyermeke volthttp://www.life.hu/csalad/20181018-mariam-nabatanzi-ugandai-anya-akinek-40-eves-korara-mar-44-gyermeke-volt.htmlA legtermékenyebb nőként ismert az ugandai Mariam Nabatanzi: 40 éves korára 44 gyermeket szült. CsaládOrigoÁdám Tamás fiát lelkifurdalás gyötri édesapja halála miatthttp://www.life.hu/csalad/20181019-adam-tamas-fiat-lelkifurdalas-gyotri-edesapja-halala-miatt.htmlÁdám Tamás mindössze 66 évesen távozott az élők sorából, fiát, Nagy Ádámot lelkifurdalás gyötri halála miatt. Család--Hajós András fia az ifjúsági olimpián indul strandröplabdában, izgulnak értehttp://www.life.hu/csalad/20181017-hajos-andras-fia-az-ifjusagi-olimpian-indul-strandroplabdaban-izgulnak-erte.htmlA Buenos Aires-i ifjúsági olimpián strandröplabdában indult Hajós András fia, Artúr. Az műsorvezető közvetítések hiányában az internetes izgulja végig fia meccset, az időeltolódás miatt éjszaka. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.