Eladó az a luxusvilla, ahol az Aranyélet harmadik évadát forgatták

Forrás: Youtube/HBOMagyarország -
luxusvilla Aranyélet (sorozat) eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Aranyélet harmadik évadát egy gyönyörű luxusvillában is forgatták, amely most kikerült a piacra. Borsos ára van a fényűzésnek.

Az Aranyélet harmadik évadának forgatási helyszínéül szolgáló körpanorámás luxusvilla kikerült a piacra - szúrta ki az Index. A dunakesziben található, mediterrán stílusú ingatlanban található jakuzzi, medence, borospince, szauna, tágas szobák, gardróbok és edzőterem is.

Tiéd lehet az Aranyélet luxusvillája Forrás: Youtube/HBOMagyarország

A házat nyilván szívesen megvennék a sorozat rajongói, csakhogy mélyen a zsebbe kell nyúlni érte: 490 millióért hirdették meg.

A régi lesz az új – 2019-es lakberendezési trendelőrejelzéshttp://www.life.hu/otthon/20181106-2019es-lakberendezesi-trendelorejelzes.htmlMinden évnek megvannak a maga meghatározó stílusirányzatai, trendjei, ezek tehát jövőre sem maradnak el. Az ElleDecor már most bejelentette a 2019-es év bútortrendjeit. Ebből szemezgettünk. OtthonOrigo5 praktikus ötlet, amire felhasználhatod a folpackothttp://www.life.hu/otthon/20181105-praktikus-otletek-amire-felhasznalhatod-a-folpackot.htmlA folpackot általában az ételek csomagolására használjuk. Ám ennél sokkal több mindenben lehet a segítségünkre ez az átlátszó tekercs. Mi most összegyűjtöttünk 5 alternatív felhasználási módot, amellyel megkönnyítheted az életedet. OtthonOrigoVasárnapi iskolából családi ház: 200 milliót érő vidéki idillhttp://www.life.hu/otthon/20181106-vasarnapi-iskolabol-csaladi-haz-igazi-videki-idill.htmlCsodálatos brit vidéken álló rusztikus házikó került fel nem is olyan régen az ingatlanpiacra. A vidéki idill ebben az esetben igencsak drága, 200 millióért árulják az ingatlant. Eláruljuk, miért. OtthonOrigoBíró Ica búcsúzhat az otthonától: a lányával együtt lakoltathatják kihttp://www.life.hu/otthon/20181107-biro-ica-bucsuzhat-otthonatol-lanyaval-egyutt-lakoltathatjak-ki.htmlKözösségi oldalán írta le Bíró Ica, hogy hamarosan kilakoltathatják, hiszen nem tudta fizetni svájci frank alapú hitelét. Úgy tűnik, most már nincs menekvés, a lányával együtt mennie kell a házból. Otthon--Egy hónap alatt tervezett meg egy egész várost: fotókhttp://www.life.hu/otthon/20181105-egy-honap-alatt-tervezett-meg-egy-egesz-varost-inktober-kihivas.htmlSophia M. Phildius illusztrátor először vett részt az Inktober kihívásban, ám ő nemcsak egyszerűen minden nap rajzolt valamit, hanem egy egész várost alkotott, minden háznak megadva a maga történetét. Lenyűgöző végigkísérni, ahogy Inktown 31 nap alatt „felépült”. OtthonOrigoTóth Vera megmutatta új otthonáthttp://www.life.hu/otthon/20181105-toth-vera-megmutatta-uj-otthonat.htmlTóth Vera pár napja árulta el rajongóinak a közösségi oldalán, hogy különköltözik testvérétől, Gabitól. Úgy tűnik, mostanra minden a helyére került az új helyen, az énekesnő berendezkedett. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.