Kóbor János megmutatta az otthonát

Forrás: Story Extra -
Kóbor János Villa otthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tágas, világos, kényelmes és fényűző: ilyen Kóbor János villája, amely immár 10 éve a családi fészkük.

Az Omega énekese és felesége 10 évvel ezelőtt döntöttek úgy, hogy új otthont keresnek. Kislányuk, Léna miatt akartak nagyobb házat, és sikerült is rábukkanniuk a legmegfelelőbbre. A törökbálinti villájukat Korda Györgyéktől vásárolták meg, azóta ez a családi fészkük.

Kóbor János korábban a Story Extra stábjának mutatta meg az otthonát Forrás: Story Extra

Természetesen a saját ízlésükre formálták, az átalakítást Kóbor felesége, Zsóka irányította. „Persze, mindig egyeztetett velem, több mintát, lehetőséget is mutatva. Így lett ez a ház a mi igazi otthonunk" – mondta a Ripostnak a zenész. További képekért ide kattints!

Elhagyott helyek - Japán hotel fekete homokú tengerparttalhttp://www.life.hu/otthon/20181115-elhagyott-helyek-japan-hotel-fekete-homoku-tengerparttal.htmlAz 1960-as években a japánok úgy döntöttek, megalkotják a saját hawaii üdülőhelyüket – mivel a lakosság nem igen tudott más országokba utazni. A Fülöp-tenger szubtrópusi éghajlata ehhez tökéletesen meg is felelt, az Izu-szigeteken pedig megkezdődtek az óriási idegenforgalmi beruházások. OtthonOrigoRendezd be az otthonodat A szürke ötven árnyalata filmekből ismert bútorokkalhttp://www.life.hu/otthon/20181114-vedd-meg-a-szurke-otven-arnyalata-filmekben-latott-luxus-butorokat-festmenyeket-lampakat.htmlA szürke ötven árnyalata könyvek világsikere után a mozivásznat is meghódította Anastasia Steele és Christian Grey története. Három filmen át követhetjük végig az erotika, a szerelem és a luxus triumvirátusát, melyekért milliók rajonganak még a mai napig is. Most lehetőséged van arra, hogy A sötét ötven árnyalata és A szabadság ötven árnyalata filmek az otthonodban is kézzelfoghatóvá váljanak, méghozzá a bennük látható bútorok és kiegészítők megvásárlásával. Otthon--Nem jöttek a végrehajtók Bíró Icához, nem került az utcárahttp://www.life.hu/otthon/20181116-nem-jottek-a-vegrehajtok-biro-icahoz.htmlEgyetlen nyugodt éjszakája sincs Bíró Icának, ugyanis svájcifrank-alapú hitele miatt óriási tartozást halmozott fel és a kilakoltatástól retteg. OtthonOrigoIlyen a Provence ihlette vidéki stílushttp://www.life.hu/otthon/20181113-provance-ihlette-francia-videki-stilus.htmlEgy francia vidéki stílusban kialakított otthonba belépve, a világ bármely pontján is legyen, olyan, mintha Provence-ban lennénk. Annyira könnyed és lélekmelengető ez a lakberendezési stílus, hogy csak imádni lehet. OtthonOrigoA fiúknak is lehet cool gyerekszobájukhttp://www.life.hu/otthon/20181112-a-fiuknak-is-lehet-vagany-gyerekszobajuk.htmlSokan hiszik, hogy a lányos szobákat jóval kreatívabban, ötletesebben és esztétikusabban lehet személyre szabni, mint egy fiúét. Nos, ebben bizony nagyot tévednek. Természetesen nehéz megtalálni azt a határt, amitől igazán fiús, netalán kisférfias lesz egy szoba, de nem lehetetlen. OtthonOrigoÍgy hűtsd le a palack bort pár perc alatthttp://www.life.hu/otthon/20181112-igy-hutsd-le-a-palack-bort-par-perc-alatt.htmlItt egy egyszerű trükk, amelynek segítségével perceken belül lehűthetsz egy palack bort. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.