Egy olaszországi IKEA áruház hontalan kutyákat fogadott be

kutya otthonkeresés Olaszország állatok otthon Ikea kóbor kutya segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentek a vásárlók, amikor a minap az Olaszországban, Cataniában található IKEA-ban akartak nézelődni. Az áruházat ugyanis ellepték a kutyák. A dolgozók úgy döntöttek, hogy kóborkutyákat mentenek meg a hideg napok alatt. 

Az Olaszországban, Cataniában található IKEA áruház dolgozói úgy döntöttek, hogy a hideg őszi napokban kutyákat engednek be az áruházba azért, hogy ne az utcán kelljen átvészelniük a fagyokat.

A kis ebek rendkívül hálásak voltak a megható gesztusért, békésen szunyókáltak a szőnyegeken. Volt olyan kutya, akinek már otthont is találtak. Az áruházban készült szívmelengető fotók bejárták a világot, rengetegen hálásak a dolgozók tettéért – írja az Independent.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Adoro gli svedesi per questo: con Ikea anche i randagi hanno una casa ❤️

Vale.Ant (@valeria_antipatico) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#Ikea #dog #love #halloween ❤️

Giorgio E Monica Scalone (@gscalone82) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#ikea

Alessandro (@axellcriss) által megosztott bejegyzés,

Csillogjon zölden a ház – Öko tisztítószerek házilaghttp://www.life.hu/otthon/20181116-csillogjon-zolden-a-haz-kornyezetbarat-tisztitoszerek-hazilag.htmlA környezettudatosságnak igenis jelen kell lennie az életünkben. A vegyszerekből összekutyult tisztítószerek ugyan hatékonyak, de drágák, körülményes a tartásuk – hogy se kisgyerek, se háziállat ne érhesse el őket. Szinte minden foltra és szennyeződésre van egyszerű módszer; keverj te is házilag ökotisztítókat. Mutatjuk, miként. OtthonOrigoTücsi megmutatta leendő otthonukat: videóhttp://www.life.hu/otthon/20181120-tucsi-megmutatta-leendo-otthonukat.htmlTücsi és párja, Sofron István hosszú ideig keresték a tökéletes otthont a bővülő családjuk számára, és végre megtalálták. Íme, a házuk. OtthonOrigoHarry herceg és Meghan hercegné mégsem költözik Vilmosék mellé?http://www.life.hu/otthon/20181119-harry-herceg-es-meghan-hercegne-megsem-koltozik-vilmosek-melle.htmlÚgy hírlett, hogy amint Harry hercegnek és Meghan hercegnének gyermeke születik, maguk mögött hagyják kétszobás szerelmi fészküket nem messze a Kensington-palotától. Ezután pedig Vilmos és Katalin szomszédságában éltek volna a palotában, ám úgy tűnik, ez mégsem történik meg. Otthon--Íme a bunker, ahol elbújhatnak a milliárdosok a világvége előlhttp://www.life.hu/otthon/20181119-ime-a-bunker-ahol-elbujhatnak-a-milliardosok-a-vilagvege-elol.htmlHa valóban beköszönt az apokalipszis, csak a felső réteg tud hová menekülni. A luxusbunkerek ugyanis több száz millióba kerülnek. OtthonOrigoElhagyott helyek - Japán hotel fekete homokú tengerparttalhttp://www.life.hu/otthon/20181115-elhagyott-helyek-japan-hotel-fekete-homoku-tengerparttal.htmlAz 1960-as években a japánok úgy döntöttek, megalkotják a saját hawaii üdülőhelyüket – mivel a lakosság nem igen tudott más országokba utazni. A Fülöp-tenger szubtrópusi éghajlata ehhez tökéletesen meg is felelt, az Izu-szigeteken pedig megkezdődtek az óriási idegenforgalmi beruházások. OtthonOrigoKóbor János megmutatta az otthonáthttp://www.life.hu/otthon/20181118-kobor-janos-megmutatta-otthonat.htmlTágas, világos, kényelmes és fényűző: ilyen Kóbor János villája, amely immár 10 éve a családi fészkük. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.