Harrynek és Meghannak el kell költöznie a Kensington-palotából: összevesztek Vilmosékkal

Meghan Markle Vilmos herceg Kensington-palota veszekedés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle-nek össze kellett csomagolnia, ugyanis a hírek szerint úgy összevesztek Vilmos hercegékkel, hogy nem maradhatnak a Kensington-palotában.

A legfrissebb hírek szerint Meghannak és férjének, Harrynek el kell hagyniuk a Kensington-palotát. Új otthonuk közvetlenül II. Erzsébet szomszédságában lesz, méghozzá a Frogmore Cottage-ben, ahol az esküvői fogadásukat is tartották. Az épületet persze át kell alakítani: 10 hálószobát és egy gyerekszobát is terveznek az ingatlanba.

Harrynek és Meghannak szedniük kell a sátorfájukat Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

De miért is kell menniük a Kensington-palotából? A hírek szerint azért, mert feszültség alakult ki köztük és Vilmosék között, ezért nem maradhatnak. Az nem derült ki, hogy min is vesztek össze pontosan a párok, de azt már hivatalosan is megerősítették, hogy a friss házasok költözni fognak – írja a Daily Star.

Árulják VV Fanni szülőházát: a család el akar költöznihttp://www.life.hu/otthon/20181125-aruljak-vv-novozanszki-fanni-szulohazat-a-csalad-el-akar-koltozni.htmlEladják a családi otthont és megpróbálnak új életet kezdeni VV Fanni szerettei. Otthon--Apa csak a szemétért felel? – így vélekednek a magyarok a házimunka felosztásáról http://www.life.hu/otthon/20181118-igy-velekednek-a-magyarok-a-hazimunka-felosztasarol.htmlAzok az idők, amikor a munkából hazatért férfit meleg vacsora és ragyogóan tiszta ház fogadta, már lejárt. A nők tömeges munkába állásával és a nemek közti egyenlőség forradalmával már joggal várhatjuk el, hogy a háztartásban élők közösen végezzék el az otthoni feladatokat. De valóban így is van, vagy ez továbbra is csak egy álom? OtthonOrigoÁlomotthonok - A luxus és a giccs hihetetlen párosításahttp://www.life.hu/otthon/20181118-alomotthonok-a-luxus-es-a-giccs-hihetetlen-parositasa-miami-beach.htmlEbben az otthonban minden tárgynak, minden bútornak külön története van. Első pillantásra giccsparádénak tűnhet ez a Miami Beach-i ház, de megismerve tulajdonosának motivációját és a berendezés kiválasztásának igényességét, lehetséges, hogy másként fogod látni. OtthonOrigoEzeket a házakat szó szerint a fejük tetejére állítottákhttp://www.life.hu/otthon/20181119-ezeket-a-hazakat-szo-szerint-a-fejuk-tetejere-allitottak.htmlA 2000-es évek óta tombol a fejjel lefelé állított házak művészeti projektje. Európában először Lengyelországban készítettek ilyen házat, amit művészeti alkotásnak szántak, illetve a másként látás, az új perspektíva kialakításának üzenetével alkottak meg. A projektből turisztikai látványosság lett, így nem csoda, hogy az egész világon meglátták benne a lehetőséget. Szédülősöknek egyébként nem ajánlott, az érzékeket ugyanis rendesen megkavarják a fordított életterek, de ha szenvedsz a napi rutintól, akkor itt új perspektívát adhatsz a kényelem és stabilitás iránti igényednek. OtthonOrigoGregor Bernadett megmutatta az otthonáthttp://www.life.hu/otthon/20181120-gregor-bernadett-megmutatta-otthonat.html6 macskával, 2 kutyával és 2 tengeri malaccal osztja meg a lakását Gregor Bernadett. A színésznő most bepillantást engedett az otthonába. Azt is elárulta, hogyan érzi most magát, hiszen nemrégiben váltak el férjével, Szarvas Attilával. OtthonOrigoCsillogjon zölden a ház – Öko tisztítószerek házilaghttp://www.life.hu/otthon/20181116-csillogjon-zolden-a-haz-kornyezetbarat-tisztitoszerek-hazilag.htmlA környezettudatosságnak igenis jelen kell lennie az életünkben. A vegyszerekből összekutyult tisztítószerek ugyan hatékonyak, de drágák, körülményes a tartásuk – hogy se kisgyerek, se háziállat ne érhesse el őket. Szinte minden foltra és szennyeződésre van egyszerű módszer; keverj te is házilag ökotisztítókat. Mutatjuk, miként. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.