Sherlock (tévésorozat) ház Modern család (sorozat) sorozat kvíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi imádjuk a sorozatokat, melyek több évadon át vezetnek minket a maguk teremtette világban, hol nevetésre, hol sírása, hol pedig felháborodásra késztetve. A rajongók akár egyetlen képkockából is képesek felismerni kedvenceiket, de mi most kissé könnyítettünk. Olyan épületeket emeltünk ki, amelyeknek vagy jelentős szerepe volt az adott sorozatban, vagy nagyon gyakran láthattuk benne. Felkészültél? Akkor irány a kvíz!
Látod a különbséget? - Találd ki, melyik a műnövény! KVÍZhttp://www.life.hu/otthon/20180828-latod-a-kulonbseget-talald-ki-melyik-a-munoveny-kviz.htmlSokan szeretik magukat zöld szobanövényekkel körbevenni, mert javítják az általános közérzetet, otthonossá teszik a lakást, tisztítják a levegőt, nem mellesleg pedig csodásan feldobják a különböző helyiségek stílusát. Van azonban, amikor nincs időnk, kedvünk, érzékünk a növényeket gondozni, vagy egyszerűen nem elég világos az adott szoba, hogy szépen fejlődjenek. Ilyenkor jönnek jól a műnövények, melyek új generációját, már szinte alig lehet megkülönböztetni az élőktől. Teszteld magad! OtthonOrigoKitalálod, melyik a magyar luxus álomotthon? - KVÍZhttp://www.life.hu/otthon/20180802-kitalalod-melyik-a-magyar-luxusotthon-kviz.htmlA luxusról és a fényűzésről sokaknak először az aranyozott kandallók, a hatalmas terek és a külföldi házakról készült fotók ugranak be. Ám a modern luxus teljesen mást jelent: letisztult formák, visszafogott díszítettség és élhető minőségi környezet. OtthonOrigoMennyire ismered a sztárok otthonait? Kvíz! http://www.life.hu/otthon/20180627-mennyire-ismered-a-sztarok-szineszek-enekesnok-otthonait-kviz.htmlA hírességek mindig meseszép házban élnek, hatalmas kerttel, úszómedencével, de a többségének megvan a maga stílusa. Mi is számos sztárotthont bemutattunk már. Teszteld a „bulvárismereteidet”: felismered, hogy melyik ház melyik sztárhoz tartozik? OtthonOrigoApa csak a szemétért felel? – így vélekednek a magyarok a házimunka felosztásáról http://www.life.hu/otthon/20181118-igy-velekednek-a-magyarok-a-hazimunka-felosztasarol.htmlAzok az idők, amikor a munkából hazatért férfit meleg vacsora és ragyogóan tiszta ház fogadta, már lejárt. A nők tömeges munkába állásával és a nemek közti egyenlőség forradalmával már joggal várhatjuk el, hogy a háztartásban élők közösen végezzék el az otthoni feladatokat. De valóban így is van, vagy ez továbbra is csak egy álom? OtthonOrigoÁlomotthonok - A luxus és a giccs hihetetlen párosításahttp://www.life.hu/otthon/20181118-alomotthonok-a-luxus-es-a-giccs-hihetetlen-parositasa-miami-beach.htmlEbben az otthonban minden tárgynak, minden bútornak külön története van. Első pillantásra giccsparádénak tűnhet ez a Miami Beach-i ház, de megismerve tulajdonosának motivációját és a berendezés kiválasztásának igényességét, lehetséges, hogy másként fogod látni. OtthonOrigoA régi lesz az új – 2019-es lakberendezési trendelőrejelzéshttp://www.life.hu/otthon/20181106-2019es-lakberendezesi-trendelorejelzes.htmlMinden évnek megvannak a maga meghatározó stílusirányzatai, trendjei, ezek tehát jövőre sem maradnak el. Az ElleDecor már most bejelentette a 2019-es év bútortrendjeit. Ebből szemezgettünk. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.